DR. ÁDER JÁNOS

Full text search

DR. ÁDER JÁNOS
DR. ÁDER JÁNOS (Fidesz): Államtitkár Úr! Képzelje el ennek az édesanyának a helyébe magát: ön elfogadná ezt a választ? Ugye nem? Tehát abban egyetértünk, hogy önök hátrányosan változtatták meg a szabályozást. Ezt ön sem cáfolta. Csökkentették az útiköltség-térítést (Közbeszólások az MSZP soraiból: Nem csökkentették!), miközben a választási kampányban egészen mást ígértek. (Közbeszólások az MSZP soraiból: Nem csökkentették!) Amit ön mondott, hogy ami csökkenés, az valójában emelés. Most képzelje el, hogy ha a fogadóórámra bejön ez a hölgy, és én ezt mondom neki, akkor nem csodálkoznék azon, ha keresetlen szavakkal faképnél hagyna.
Azt gondolom, egyetlen válasz lett volna elfogadható, hogy önök látják, hogy itt probléma van. Ez több száz családot érint, és a lehető legrövidebb időn belül, nem 2009. január 1-jétől, hanem a lehető legrövidebb időn belül, 2008. január 1-jétől a rossz szabályozást megváltoztatják.
Ezért nem tudom elfogadni az ön válaszát. (Közbeszólások a Fidesz soraiból: Úgy van!) Kérem önöket, hogy önök se fogadják el. (Taps az ellenzéki oldalon.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me