DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ

Full text search

DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ
DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ (KDNP): Tisztelt Miniszter Úr! Nagyon megtisztelő, hogy a miniszter úr személyesen foglalkozott az interpellációmmal, és válaszolt rá. Ez ritka, amikor miniszter urat itt láthatjuk, ez külön öröm számomra. Bizonyára érzi a kérdésben lévő súlyos, de legalábbis jelentős feladat- és hatásköri problémát.
Miniszter úr, azt én is tudom, hogy ismeri a vidéket, tud beszélni a parasztemberekkel, és ismert tényeket sorolt fel az elmúlt időszakból, tehát bizonyos értelemben elfogadta az én helyzetértékelésemet is, ami a vidék hanyatlásával kapcsolatos.
Beszélt a forrásokról és az uniós források jövőjéről, és ez nagyon szép, ezt sokszor hallottuk, de a parasztember azt mondja erre - ugye, miniszter úr, ismeri ezt a dolgot -, hogy majd meglátjuk. Amit eddig láttunk, az nem volt elegendő, és jó lett volna, ha miniszter úr egy kicsit kitér a válaszadásban arra, hogy miért nem lépett fel az egyéb romboló intézkedések ellen.
Éppen ezért arra kérem a túloldalon lévő vidéki képviselőtársaimat, most kivételesen legalább a tartózkodó gombot nyomják meg, hogy közösen kidolgozhassunk egy javaslatot a minisztérium vidékfejlesztéssel kapcsolatos részletes feladataira (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), mert - még egy mondat - a kormányrendelet nem határozza meg pontosan a feladatokat.
Köszönöm, a választ nem tudom elfogadni. (Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me