BALOGH JÓZSEF

Full text search

BALOGH JÓZSEF
BALOGH JÓZSEF (MSZP): Tisztelt Elnök Úr! Én is némi rendhagyó kétperces hozzászólásra készülök, mert a kialakult gyakorlat az, hogy egyik oldal képviselője elmond valamit, a másik oldal rögtön kontráz, hogy ez nem így van, hogy gondolja - meg egyáltalán.
Most én is szeretném megdicsérni Kovács Zoltán képviselőtársamat, hogy rendkívül szakszerű és koncepcionálisan is - azt mondanám - kifogástalan előadást tett. Gyenesei képviselőtársamhoz annyiban csatlakoznék, hogy én csak voltam szocialista polgármester, most már nem jelöltettem magam, három ciklus elég volt, akár még én is összeállíthattam volna egy ilyet.
Az észrevételem a következő: mindenképpen megfontolásra javasolt, tehát ilyen értelemben pozitív visszaigazolást tudok jelezni Kovács Zoltán képviselőtársamnak. Meg fogjuk mindezt fontolni, ámbár van nekem egy olyan statisztikám, amivel mindjárt a te javaslatodat is forrásoldalról összevetettem, és egy olyan statisztikám van, hogy vajon melyek azok a nem is koncepcionálisan támadott, hanem inkább ilyen unszimpátia alapján támadott intézmények, ahonnét a legtöbb forrást próbálnak elvonni. A GKM vezeti a mezőnyt, a miniszterelnökség szorosan követi, de hasonlóan nagyon élen jár a helyezésben az APEH és a Magyar Államkincstár.
Meggondoljuk mindenesetre az általad elmondottakat, mert mindenképpen figyelemre méltónak tartjuk, az eredményt meg majd meglátjuk.
Köszönöm a figyelmet.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me