ELNÖK (Mandur László)

Full text search

ELNÖK (Mandur László)
ELNÖK (Mandur László): Tisztelt Országgyűlés! Először előterjesztések sürgős tárgyalásba vételéről fogunk határozni. A kormány kezdeményezte a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló T/3806. számú törvényjavaslat sürgős tárgyalásba vételét. Megkérdezem, hogy a kormány részéről kívánja-e valaki indokolni a sürgős tárgyalásba vételt. Kérem, gombnyomással jelezze! (Senki sem jelentkezik.) Úgy látom, hogy nincs ilyen kormánytag.
Most a határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, sürgős tárgyalásba veszi-e a T/3806. számú előterjesztést. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés az előterjesztést 183 igen, 139 nem szavazattal, tartózkodás nélkül sürgős tárgyalásba vette.
A kormány kezdeményezte a pénzügyi szolgáltatásokat érintő egyes törvények jogharmonizációs célú módosításáról szóló T/3807. számú törvényjavaslat sürgős tárgyalásba vételét. Kérdezem, hogy a kormány részéről kívánja-e valaki indokolni a sürgős tárgyalásba vételt kettő percben. Kérem, gombnyomással jelezze! (Senki sem jelentkezik.) Úgy látom, hogy nincs ilyen kormánytag.
Így most a határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, sürgős tárgyalásba veszi-e a T/3807. számú előterjesztést. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés az előterjesztést 191 igen, 142 nem szavazattal, tartózkodás nélkül sürgős tárgyalásba vette.
A kormány kezdeményezte a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletéről szóló T/3808. számú törvényjavaslat sürgős tárgyalásba vételét. Kérdezem, hogy a kormány nevében kívánja-e valaki indokolni a sürgős tárgyalásba vételt kettő percben. (Senki sem jelentkezik.) Nem kívánja.
Így most a határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy sürgős tárgyalásba veszi-e a T/3808. számú előterjesztést. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés az előterjesztést 195 igen, 138 nem szavazattal, tartózkodás nélkül sürgős tárgyalásba vette.
(18.40)
A kormány kezdeményezte a személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló 1996. évi CXXVI. törvény módosításáról szóló T/3809. számú törvényjavaslat sürgős tárgyalásba vételét. Kérdezem, hogy a kormány nevében kívánja-e valaki indokolni a sürgős tárgyalásba vételt két percben. (Nincs jelentkező.) Úgy látom, nem. Köszönöm szépen.
A határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy sürgős tárgyalásba veszi-e a T/3809. számú előterjesztést. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés az előterjesztést 194 igen szavazattal, 134 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett sürgős tárgyalásba vette.
A kormány kezdeményezte a szolgálati nyugdíjjal összefüggő egyes törvénymódosításokról szóló T/3812. számú törvényjavaslat sürgős tárgyalásba vételét. Kérdezem, hogy a kormány részéről kívánja-e valaki indokolni a sürgős tárgyalásba vételt. Takács Albert igazságügyi és rendészeti miniszter úr kér szót. Parancsoljon, két percben öné a szó, miniszter úr.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me