SOLTÉSZ MIKLÓS

Full text search

SOLTÉSZ MIKLÓS
SOLTÉSZ MIKLÓS (KDNP): Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Miniszter Úr! Néhány pontban szeretném összefoglalni azokat a gondolatokat, amit e beszámoló mentén meg kell köszönnünk, és mindenképpen ki kell emelni. Az egyik: a technológiai váltás következtében, eredményeképpen a környezetvédelmi károk, illetve a környezetvédelmi gondok csökkennek, és kevésbé terhelik annak a környezetnek az életét, az ott élők életét.
A másik, amit külön köszönök, az az egészségügyi területen, hogy tovább követik azoknak az embereknek, családoknak az élethelyzetét, akik bajba kerültek e tragédia során - és mindenképpen fontos, hogy valóban éveken keresztül ez a nyomon követés meglegyen.
A harmadik, amit személy szerint is szeretnék megköszönni: mind a civil szervezeteknek, mind az egyházi szervezeteknek azt a munkáját, ami az első perecektől fogva egészen mostanáig megtörtént; az az együttműködés, azt gondolom, bemutatta és bizonyította, hogy ezek a szervezetek joggal kapják meg az Országgyűléstől a támogatást, hiszen jogos volt az a követelés, kérés, hogy ne egymást gyengítve, ne egymással szemben versenyezve dolgozzanak, hanem egymást erősítsék.
A negyedik terület, amit mindenképpen szeretnék kiemelni, az az építészszakma és az építőipari szakma összefogása, hiszen egyrészt a felajánlások, másrészt pedig a megvalósult épületek bizonyítják, hogy ők is nagy segítséget nyújtottak.
Befejezésképpen pedig a kármentő alapba befizetett néhány forinttól egészen a millió forintokig, akik befizettek ebbe az alapba és ennek a kárnak az enyhítésére, köszönöm mindannyiuknak, hiszen nélkülük nem lehetett volna megvalósítani ezt az építkezést és a helyreállítást.
Miniszter úr, köszönöm szépen a beszámolóját. (Szórványos taps a kormánypárti padsorokból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me