ELNÖK (dr. Latorcai János)

Full text search

ELNÖK (dr. Latorcai János)
ELNÖK (dr. Latorcai János): Soron következik a lelkiismeret és vallásszabadság jogáról, valamint az egyházak, vallásfelekezetek és vallási közösségek jogállásáról szóló törvényjavaslat módosító javaslatainak határozathozatala. Az előterjesztést T/3507. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/3507/73. és T/3507/86. számokon kapták kézhez. Emlékeztetem önöket, hogy az előterjesztői zárszó már elhangzott.
Tájékoztatom önöket, hogy a szavazási tudnivalókat a T/3507/89. számú főtitkári sárga tájékoztató tartalmazza, amit az érintettek megkaptak.
A módosító javaslatok elfogadásához az alkotmány 60. § (4) bekezdése alapján a jelen lévő országgyűlési képviselők kétharmadának igen szavazata szükséges.
Most az előterjesztő által támogatott módosító javaslatokról határoz az Országgyűlés, a külön szavazásra kért javaslatok kivételével. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e ezeket. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a támogatott módosító javaslatokat 314 igen szavazattal, 41 nem ellenében, tartózkodás nélkül elfogadta.
Most a külön szavazásra kért javaslatokról döntünk.
Az ajánlás 84. pontjában Csöbör Katalin az 1/B. és 1/C. mellékletének módosítását javasolja. Az előterjesztést a bizottságok támogatják, de az LMP-frakció külön szavazását kérte. Kérem, szavazzanak a jelenlévők kétharmadával! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 292 igen szavazattal, 32 nem ellenében és 6 tartózkodás mellett elfogadta.
A kiegészítő ajánlás 9. pontjában az emberi jogi bizottság az 1/C. melléklet módosítását javasolja. A bizottságok és az előterjesztő támogatja, de az LMP-frakció külön szavazását kérte. Kérem, szavazzanak a jelenlévők kétharmadával! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 256 igen szavazattal, 1 nem ellenében, 85 tartózkodás mellett a módosító javaslatot elfogadta.
(20.40)
Az ajánlás 87. pontjában Csöbör Katalin a 2. számú melléklet módosítását javasolja. Az előterjesztő támogatja, de az LMP kérésére szavazunk. Kérem, szavazzanak a jelenlévők kétharmadával! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 255 igen szavazattal, 1 nem ellenében, 85 tartózkodás ellenében elfogadta.
Most azokról a módosító javaslatokról határozunk, amelyekről a Házszabály értelmében még szavazni lehet.
Az ajánlás 10. pontjában Lendvai Ildikó és mások a törvényjavaslat 3. §-ának módosítását javasolják az iskolaválasztás szabadságára vonatkozóan. A módosító javaslat nem kapta meg a bizottságok egyharmadának támogatását, de az MSZP kérte a szavazást.
Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 56 igen szavazattal, 297 nem ellenében, tartózkodás nélkül elutasította.
Az ajánlás 14. pontjában Szabó Timea a törvényjavaslat 6. § (1) bekezdésének módosítását javasolja a vallási tevékenység meghatározására vonatkozóan. A módosító javaslat nem kapta meg a bizottságok egyharmadának támogatását, de az LMP kérte a szavazást. Kérem, szavazzanak a jelenlévők kétharmadával! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 53 igen szavazattal, 296 nem ellenében, 3 tartózkodás mellett elutasította.
Az ajánlás 19. és kapcsolódó pontjaiban Bana Tibor és társai a törvényjavaslat kiegészítését javasolják Magyar Vallásügyi Testület létrehozására vonatkozóan. A módosító javaslat nem kapta meg a bizottságok egyharmadának támogatását, de a Jobbik-képviselőcsoport kérte a szavazást. Kérem, szavazzanak a jelenlévők kétharmadával! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 47 igen szavazattal, 308 nem ellenében, tartózkodás nélkül elutasította.
Az ajánlás 24. és 28. pontjában Szabó Timea a törvényjavaslat 10. § (2) bekezdésének és 13. § (1) bekezdésének módosítását javasolja az egyházak belső szabályozására vonatkozóan. A módosító javaslat nem kapta meg a bizottságok egyharmadának támogatását, de az LMP kérte a szavazást. Kérem, szavazzanak a jelenlévők kétharmadával! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 54 igen szavazattal, 294 nem ellenében, 3 tartózkodás mellett elutasította.
Az ajánlás 25. pontjában Szabó Timea a törvényjavaslat 10. § (3) bekezdésének elhagyását javasolja az egyházi adatkezelés vonatkozásában. A módosító javaslat nem kapta meg a bizottságok egyharmadának támogatását, de az LMP-képviselőcsoport kérte a szavazást. Kérem, szavazzanak a jelenlévők kétharmadával! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 54 igen szavazattal, 297 nem ellenében, 2 tartózkodás mellett elutasította.
Az ajánlás 27. pontjában Lendvai Ildikó és mások a törvényjavaslat 12. § (2) bekezdésének módosítását javasolják a volt önkormányzati intézmények átvételével kapcsolatban. A módosító javaslat nem kapta meg a bizottságok egyharmadának támogatását, de az MSZP-képviselőcsoport kérte a szavazást. Kérem, szavazzanak a jelenlévők kétharmadával! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 52 igen szavazattal, 299 nem ellenében, tartózkodás nélkül elutasította.
Az ajánlás 32. pontjában Szávay István és Mirkóczki Ádám a 14. § (3) bekezdésének módosítását javasolja a nyilvántartásba vétel feltételeivel kapcsolatban. A módosító javaslat nem kapta meg a bizottságok egyharmadának támogatását, de a Jobbik-képviselőcsoport kérte a szavazást. Kérem, szavazzanak a jelenlévők kétharmadával! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 43 igen szavazattal, 306 nem ellenében, 2 tartózkodás mellett elutasította.
Az ajánlás 54. és 55. pontjában Lendvai Ildikó és mások a törvényjavaslat 21. § (4) bekezdésének módosítását javasolják a gazdasági tevékenységnek nem minősülő esetek felsorolására vonatkozóan. A javaslatot egyetlenegy bizottság sem támogatja. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 52 igen szavazattal, 302 nem ellenében, tartózkodás nélkül elutasította.
Az ajánlás 60. pontjában Szávay István és Mirkóczki Ádám a törvényjavaslat 23. §-ának módosítását javasolja az egyházaknak a jogszabály-előkészítő eljárásban való közreműködésére vonatkozóan. A javaslatot egyik bizottság sem támogatja. Kérem, szavazzanak a jelenlévők kétharmadával! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 56 igen szavazattal, 293 nem ellenében, 3 tartózkodás mellett elutasította.
Az ajánlás 62. pontjában Szávay István és Mirkóczki Ádám a törvényjavaslat 25. § (1) bekezdésének módosítását javasolja a hitoktatási tevékenység szabályozásával kapcsolatban.
A javaslatot egyik bizottság sem támogatja. Kérem, szavazzanak a jelenlévők kétharmadával! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 47 igen szavazattal, 304 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett elutasította.
Az ajánlás 63. pontjában Lendvai Ildikó és mások a törvényjavaslat 25. § (1) bekezdésének módosítását javasolják a hitoktatással kapcsolatban. A módosító javaslat nem kapta meg a bizottságok egyharmadának támogatását, de az MSZP-képviselőcsoport kérte a szavazást. Kérem, szavazzanak a jelenlévők kétharmadával! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 40 igen szavazattal, 310 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett elutasította.
Az ajánlás 85. pontjában Szávay István és Mirkóczki Ádám az 1/B. melléklet 5. pontjának elhagyását javasolja a Hit Gyülekezetére vonatkozóan. A módosító javaslat nem kapta meg a bizottságok egyharmadának támogatását, de a Jobbik-képviselőcsoport kérte a szavazást és egyben név szerinti szavazást is kért. A név szerinti szavazás a szokott rendben történik a soros jegyzők közreműködésével. A jegyzők nem a szavazás után közvetlenül számolják össze a szavazatokat, hanem a következő határozathozatallal folytatjuk munkánkat.
Kérem képviselőtársaimat, hogy helyükön fölállva, hangosan közöljék a szavazatukat.
Kérem, hogy név szerint szavazzanak a minősített többség szabályai szerint! (Szavazás.)
(A jegyzők felváltva olvassák a képviselők névsorát, majd hangosan megismétlik a képviselők állásfoglalását. A felolvasást Földesi Gyula kezdi, majd Nyakó István folytatja.)
Ágh Péter (Fidesz): nem.
Dr. Ángyán József (Fidesz): nem.
Dr. Apáti István (Jobbik): nincs jelen.
Dr. Aradszki András (KDNP): nem.
B. Nagy László (Fidesz): nem.
Babák Mihály (Fidesz): nem.
Bábiné Szottfried Gabriella (Fidesz): nem.
Dr. Bácskai János (Fidesz): nem.
Bagdy Gábor (KDNP): nincs jelen.
Dr. Baja Ferenc (MSZP): nincs jelen.
Balázs József (Fidesz): nem.
Balczó Zoltán (Jobbik): igen.
Balla Gergő (Jobbik): nincs jelen.
Balla György (Fidesz): nem.
Balla Mihály (Fidesz): nem.
Balog Zoltán (Fidesz): nem.
Balogh József (Fidesz): nem.
Dr. Balsai István (Fidesz): nem.
Bana Tibor (Jobbik): igen.
(20.50)
Bánki Erik (Fidesz): nem.
Bányai Gábor (Fidesz): nem.
Baracskai József (MSZP): nem.
Dr. Bárándy Gergely (MSZP): nem.
Baráth Zsolt (Jobbik): igen.
Bartos Mónika (Fidesz): nem.
Básthy Tamás (KDNP): nem.
Bebes István (Fidesz): nem.
Becsó Zsolt (Fidesz): nem.
Bencsik János (Fidesz): nem.
Berényi László (Fidesz): nem.
Bertha Szilvia (Jobbik): igen.
Bíró Márk (Fidesz): nem.
Bodó Imre (Fidesz): nem.
Dr. Bohács Zsolt (Fidesz): nem.
Dr. Bóka István (Fidesz): nem.
Boldog István (Fidesz): nem.
Boldvai László (MSZP): nem.
Borbély Lénárd (Fidesz): nem.
Borkai Zsolt (Fidesz): nem.
Dr. Botka László (MSZP): nincs jelen.
Bödecs Barna (Jobbik): igen.
Brájer Éva (Fidesz): nem.
Dr. Braun Márton (Fidesz): nem.
Dr. Budai Gyula (Fidesz): nem.
Burány Sándor (MSZP): nem.
Bús Balázs (KDNP): nem.
Csampa Zsolt (Fidesz): nem.
Csenger-Zalán Zsolt (Fidesz): nem.
Cseresnyés Péter (Fidesz): nem.
Dr. Cser-Palkovics András (Fidesz): nem.
Cserna Gábor (Fidesz): nem.
Csizi Péter (Fidesz): nem.
Csöbör Katalin (Fidesz): nem.
Czerván György (Fidesz): nem.
Dr. Czira Szabolcs (Fidesz): nem.
Dr. Czomba Sándor (Fidesz): nem.
Czunyiné dr. Bertalan Judit (Fidesz): nem.
Dr. Daher Pierre (Fidesz): nem.
Dr. Dancsó József (Fidesz): nem.
Dankó Béla (Fidesz): nem.
Demeter Ervin (Fidesz): nem.
Demeter Zoltán (Fidesz): nincs jelen.
Dióssi Csaba (Fidesz): nem.
Dr. Dorkota Lajos (Fidesz): nem.
Dr. Dorosz Dávid (LMP): nincs jelen.
Dúró Dóra (Jobbik): igen.
Egyed Zsolt (Jobbik): igen.
Ékes Ilona (Fidesz): nem.
Ékes József (Fidesz): nem.
Endrésik Zsolt (Jobbik): igen.
Erdős Norbert (Fidesz): nem.
Ertsey Katalin (LMP): nincs jelen.
Farkas Flórián (Fidesz): nem.
Farkas Gergely (Jobbik): igen.
Farkas Sándor (Fidesz): nem.
Farkas Zoltán (Fidesz): nem.
Dr. Fazekas Sándor (Fidesz): nincs jelen.
Fejér Andor (Fidesz): nem.
Ferenczi Gábor (Jobbik): igen.
Ficsor Ádám (MSZP): nem.
Firtl Mátyás (KDNP): nem.
Dr. Fónagy János (Fidesz): nem.
Font Sándor (Fidesz): nem.
Földesi Gyula (Fidesz): nem.
Földi László (KDNP): nem.
Fülöp István (Fidesz): nem.
Gajda Róbert (Fidesz): nem.
Dr. Garai István Levente (MSZP): nincs jelen.
Dr. Gaudi-Nagy Tamás (Jobbik): igen.
Gelencsér Attila (Fidesz): nem.
Gőgös Zoltán (MSZP): nem.
Göndör István (MSZP): nem.
Dr. Gruber Attila (Fidesz): nem.
Gulyás Dénes (Fidesz): nem.
Gulyás Gergely (Fidesz): nem.
Gúr Nándor (MSZP): nem.
Dr. Gyenes Géza (Jobbik): igen.
Dr. Gyimesi Endre (Fidesz): nem.
Gyopáros Alpár (Fidesz): nem.
Gyöngyösi Márton (Jobbik): igen.
Győrffy Balázs (Fidesz): nem.
Dr. György István (Fidesz): nem.
Gyurcsány Ferenc (MSZP): nincs jelen.
Gyutai Csaba (Fidesz): nem.
Dr. Gyüre Csaba (Jobbik): igen.
Habis László (KDNP): nem.
Hadházy Sándor (Fidesz): nem.
Halász János (Fidesz): nem.
Hanó Miklós (Fidesz): nem.
Harangozó Gábor (MSZP): nem.
Dr. Harangozó Tamás (MSZP): nem.
Dr. Hargitai János (KDNP): nem.
Harrach Péter (KDNP): nem.
Hegedűs Lorántné (Jobbik): igen.
Hegedűs Tamás (Jobbik): igen.
Dr. Heintz Tamás (Fidesz): nem.
Dr. Hende Csaba (Fidesz): nem.
Herman István Ervin (Fidesz): nem.
Dr. Hiller István (MSZP): nem.
Hirt Ferenc (Fidesz): nem.
Hoffman Pál (KDNP): nincs jelen.
Dr. Hoffmann Rózsa (KDNP): nincs jelen.
Dr. Hollósi Antal Gábor (Fidesz): nincs jelen.
Dr. Hoppál Péter (Fidesz): nem.
Horváth András Tibor (MSZP): nem.
Horváth István (Fidesz): nem.
Dr. Horváth János (Fidesz): nem.
Horváth László (Fidesz): nem.
Dr. Horváth Zsolt (Fidesz, Kecskemét): nem.
Dr. Horváth Zsolt (Veszprém) (Fidesz): nem.
Dr. Hörcsik Richárd (Fidesz): nem.
Dr. Illés Zoltán (Fidesz): nem.
Dr. Ipkovich György (MSZP): nem.
Ivády Gábor (független): nincs jelen.
Prof. Iván László (Fidesz): nem.
Iváncsik Imre (MSZP): nem.
Ivanics Ferenc (Fidesz): nem.
Jakab István (Fidesz): nem.
Jámbor Nándor (Jobbik): igen.
Jánosiné dr. Bene Ildikó (Fidesz): nem.
Jávor Benedek (LMP): nincs jelen.
Dr. Józsa István (MSZP): nem.
Juhász Ferenc (MSZP): nincs jelen.
Káli Sándor (MSZP): nem.
Kalmár Ferenc András (KDNP): nincs jelen.
Kapus Krisztián (Fidesz): nem.
Kara Ákos (Fidesz): nem.
Karácsony Gergely (LMP): nincs jelen.
Dr. Karakó László (Fidesz): nem.
Karvalics Ottó (KDNP): nem.
Kaufer Virág (LMP): nincs jelen.
Kepli Lajos (Jobbik): igen.
Dr. Kerényi János (Fidesz): nem.
Kiss Attila (Fidesz): nem.
Kiss Péter (MSZP): nem.
Dr. Kiss Sándor (Jobbik): igen.
Dr. Kocsis Máté (Fidesz): nem.
Dr. Kolber István (MSZP): nem.
Koncz Ferenc (Fidesz): nem.
Dr. Kontrát Károly (Fidesz): nem.
Kontur Pál (Fidesz): nem.
Korondi Miklós (Jobbik): igen.
Kósa Lajos (Fidesz): nem.
Koszorús László (Fidesz): nem.
Kovács Ernő (Fidesz): igen. (Pörzse Sándor: Hol az az egy, gyerekek? Hol az az egy? KDNP, hol az az egy? - Zaj, közbeszólások.)
Kovács Ferenc (Fidesz, Vas megye): nem.
Dr. Kovács Ferenc (Fidesz, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye): nem.
Dr. Kovács József (Fidesz): nem.
Kovács László (MSZP): nem.
Kovács Péter (Fidesz): nem.
Kovács Tibor (MSZP): nem.
Dr. Kovács Zoltán (Fidesz): nem.
Kozma Péter (Fidesz): nem.
Kőszegi Zoltán (Fidesz): nem.
Kővári János (Fidesz): nem.
Kövér László (Fidesz): nem.
Kubatov Gábor (Fidesz): nem.
Kucsák László (Fidesz): nem.
Kukorelly Endre (LMP): nincs jelen.
Kulcsár Gergely (Jobbik): igen.
Kulcsár József Ferenc (Fidesz): igen. (Taps a Jobbik soraiban.)
(21.00)
Dr. Kupcsok Lajos (Fidesz): nem.
Dr. Kupper András (Fidesz): nem.
L. Simon László (Fidesz): nem.
Lakatosné Sira Magdolna (Fidesz): nem.
Dr. Lamperth Mónika (MSZP): nem.
Dr. Lanczendorfer Erzsébet (KDNP): nincs jelen.
Dr. Láng Zsolt (Fidesz): nem.
László Tamás (Fidesz): nem.
Lasztovicza Jenő (Fidesz): nem.
Lázár János (Fidesz): nem.
Lendvai Ildikó (MSZP): nem.
Dr. Lenhardt Balázs (Jobbik): igen.
Lezsák Sándor (Fidesz): nem.
Lipők Sándor (Fidesz): nem.
Lukács László (Fidesz): nem.
Dr. Lukács Tamás (KDNP): nem.
Lukács Zoltán (MSZP): nem.
Mágori Józsefné (Fidesz): nem.
Magyar Anna (Fidesz): nem.
Magyar Zoltán (Jobbik): igen.
Mandur László (MSZP): nem.
Manninger Jenő (Fidesz): nem.
Márton Attila (Fidesz): nem.
Dr. Matolcsy György (Fidesz): nincs jelen.
Dr. Mátrai Márta (Fidesz): nem.
Meggyes Tamás (Fidesz): nem.
Menczer Erzsébet (Fidesz): nem.
Dr. Mengyi Roland (Fidesz): nem.
Mesterházy Attila (MSZP): nincs jelen.
Michl József (KDNP): nincs jelen.
Mihalovics Péter (Fidesz): nem.
Mile Lajos (LMP): nincs jelen.
Mirkóczki Ádám (Jobbik): igen.
Dr. Molnár Ágnes (Fidesz): nem.
Dr. Molnár Attila (Fidesz): nem.
Dr. Molnár Csaba (MSZP): nincs jelen.
Molnár Oszkár (független): nincs jelen.
Dr. Molnár Zsolt (MSZP): nincs jelen.
Móring József Attila (KDNP): nincs jelen.
Murányi Levente (Jobbik): igen.
Dr. Nagy Andor (KDNP): nem.
Nagy Csaba (Fidesz): nem.
Dr. Nagy Gábor Tamás (Fidesz): nem.
Dr. Nagy István (Fidesz, Budapest): nem.
Nagy István (Fidesz, Győr-Moson-Sopron megye): nem.
Dr. Nagy Kálmán (KDNP): nem.
Dr. Navracsics Tibor (Fidesz): nem.
Dr. Nemény András (MSZP): nem.
Németh Szilárd István (Fidesz): nem.
Németh Zoltán (Fidesz): nincs jelen.
Németh Zsolt (Fidesz): nem.
Németh Zsolt (Jobbik): igen.
Nógrádi Zoltán (Fidesz): nem.
Novák Előd (Jobbik): igen.
Nyakó István (MSZP): nem.
Dr. Nyikos László (Jobbik): igen.
Dr. Nyitrai Zsolt (Fidesz): nem.
Obreczán Ferenc (Fidesz): nem.
Dr. Ódor Ferenc (Fidesz): nem.
Dr. Oláh Lajos (MSZP): nincs jelen.
Orbán Viktor (Fidesz): nincs jelen.
Osztolykán Ágnes (LMP): nincs jelen.
Örvendi László (Fidesz): nem.
Pál Béla (MSZP): nem.
Pál Tibor (MSZP): nem.
Pálffy István (KDNP): nem.
Pánczél Károly (Fidesz): nincs jelen.
Dr. Papcsák Ferenc (Fidesz): nincs jelen.
Patay Vilmos (Fidesz): nem.
Dr. Pesti Imre (Fidesz): nem.
Pichler Imre László (Fidesz): nem.
Pintér László (Fidesz): nem.
Pócs János (Fidesz): nem.
Pogácsás Tibor (Fidesz): nem.
Pokorni Zoltán (Fidesz): nincs jelen.
Polics József (Fidesz): nem.
Dr. Pósán László (Fidesz): nem.
Potápi Árpád János (Fidesz): nem.
Pörzse Sándor (Jobbik): igen.
Pősze Lajos (független): nincs jelen.
Puch László (MSZP): nincs jelen.
Dr. Puskás Imre (Fidesz): nem.
Dr. Puskás Tivadar (KDNP): nem.
Rácz Róbert (Fidesz): nem.
Dr. Répássy Róbert (Fidesz): nem.
Dr. Rétvári Bence (KDNP): nincs jelen.
Révész Máriusz (Fidesz): nem.
Riz Gábor (Fidesz): nem.
Riz Levente (Fidesz): nincs jelen.
Rogán Antal (Fidesz): nem.
Román István (Fidesz): nem.
Rónaszékiné Keresztes Monika (Fidesz): nem.
Rozgonyi Ernő (Jobbik): igen.
Rubi Gergely (Jobbik): igen.
Dr. Rubovszky György (KDNP): nincs jelen.
Sági István (Fidesz): nem.
Dr. Salamon László (KDNP): nem.
Sáringer-Kenyeres Tamás (KDNP): nincs jelen.
Scheiring Gábor (LMP): nincs jelen.
Dr. Schiffer András (LMP): nincs jelen.
Schmidt Csaba (Fidesz): nem.
Schön Péter (Jobbik): igen.
Sebestyén László (Fidesz): nincs jelen.
Dr. Selmeczi Gabriella (Fidesz): nincs jelen.
Dr. Semjén Zsolt (KDNP): nem.
Dr. Seszták Miklós (KDNP): nincs jelen.
Seszták Oszkár (KDNP): nem.
Dr. Simicskó István (KDNP): nincs jelen.
Simon Gábor (MSZP): nem.
Dr. Simon Gábor (MSZP): nem.
Dr. Simon Miklós (Fidesz): nem.
Simonka György (Fidesz): nem.
Sneider Tamás (Jobbik): igen.
Soltész Miklós (KDNP): nem.
Sós Tamás (MSZP): nem.
Spaller Endre (KDNP): nincs jelen.
Dr. Stágel Bence (KDNP): nincs jelen.
Dr. Staudt Gábor (Jobbik): igen.
Dr. Steiner Pál (MSZP): nem.
Szabó Csaba (Fidesz): nem.
Dr. Szabó Erika (Fidesz): nem.
Szabó Gábor (Jobbik): igen.
Szabó Imre (MSZP): nem.
Szabó Rebeka (LMP): nincs jelen.
Dr. Szabó Tamás (Fidesz): nem.
Szabó Timea (LMP): nincs jelen.
Szabó Vilmos (MSZP): nem.
Szabó Zsolt (Fidesz): nem.
Dr. Szakács Imre (Fidesz): nem.
Szalay Ferenc (Fidesz): nem.
Dr. Szalay Péter (Fidesz): nem.
Dr. Szanyi Tibor (MSZP): nem.
Szászfalvi László (KDNP): nem.
Szatmáry Kristóf (Fidesz): nem.
Szávay István (Jobbik): igen.
Szedlák Attila (Fidesz): nem.
Dr. Szekeres Imre (MSZP): nincs jelen.
Szekó József (Fidesz): nem.
Székyné dr. Sztrémi Melinda (Fidesz): nem.
Szijjártó Péter (Fidesz): nincs jelen.
Szilágyi György (Jobbik): igen.
Szilágyi László (LMP): nincs jelen.
Szilágyi Péter (LMP): nincs jelen.
Dr. Szili Katalin (független): nincs jelen.
Szólláth Tibor Zoltán (Fidesz): nem.
Szűcs Erika (MSZP): nem.
Dr. Szűcs Lajos (Fidesz): nem.
Talabér Márta (Fidesz): nem.
Tállai András (Fidesz): nem.
Tamás Barnabás (Fidesz): nem.
Dr. Tapolczai Gergely (Fidesz): nem.
Dr. Tarnai Richárd (KDNP): nincs jelen.
Tasó László (Fidesz): nem.
Tessely Zoltán (Fidesz): nem.
Dr. Tiba István (Fidesz): nem.
Tiffán Zsolt (Fidesz): nem.
Dr. Tilki Attila (Fidesz): nem.
Tóbiás József (MSZP): nem.
Tóth Csaba (MSZP): nincs jelen.
Tóth Ferenc (Fidesz): nem.
Tóth Gábor (Fidesz): nem.
Dr. Tóth József (MSZP): nem.
Dr. Tóth József (Fidesz): nem.
Törő Gábor (Fidesz): nem.
Tukacs István (MSZP): nincs jelen.
(21.10)
Dr. Turi-Kovács Béla (Fidesz): nem.
Ughy Attila (Fidesz): nem.
Dr. Ujhelyi István (MSZP): nincs jelen.
V. Németh Zsolt (Fidesz): nem.
Dr. Vadai Ágnes (MSZP): nem.
Vágó Gábor (LMP): nincs jelen.
Vágó Sebestyén (Jobbik): igen.
Vantara Gyula (Fidesz): nem.
Varga Gábor (Fidesz): nem.
Varga Géza (Jobbik): igen.
Dr. Varga István (Fidesz): nem.
Varga József (Fidesz): nem.
Dr. Varga László (MSZP): nem.
Varga László (KDNP): nincs jelen.
Varga Mihály (Fidesz): nincs jelen.
Varga Zoltán (MSZP): nincs jelen.
Vargha Tamás (Fidesz): nem.
Varju László (MSZP): nincs jelen.
Dr. Vas Imre (Fidesz): nem.
Vécsey László (Fidesz): nem.
Dr. Vejkey Imre (KDNP): nem.
Dr. Veres János (MSZP): nincs jelen.
Vigh László (Fidesz): nem.
Vincze László (Fidesz): nem.
Dr. Vinnai Győző (Fidesz): nem.
Dr. Vitányi István (Fidesz): nem.
Vitányi Iván (MSZP): nem.
Volner János (Jobbik): igen.
Vona Gábor (Jobbik): igen.
Dr. Völner Pál (Fidesz): nem.
Wintermantel Zsolt (Fidesz): nincs jelen.
Wittner Mária (Fidesz): igen. (Taps a Jobbik soraiban.)
Z. Kárpát Dániel (Jobbik): fejbólintásra igen.
Zagyva György Gyula (Jobbik): igen.
Zakó László (Jobbik): igen.
Dr. Zombor Gábor (Fidesz): nem.
Dr. Zsiga Marcell (Fidesz): nem.
Zsigó Róbert (Fidesz): nem.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me