DR. SIMON GÁBOR

Full text search

DR. SIMON GÁBOR
DR. SIMON GÁBOR (MSZP): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Azt gondolom, erre az interpellációra lehetett volna egy korrekt választ adni. Nagyon egyszerű volt a kérdés: azt kérdeztem, hogy államtitkár úr, illetve miniszter úr egyetért-e a fideszes polgármesterek intézkedéseivel. Önök 4,2 százalékkal emelik a nyugdíjakat, és azt látjuk, hogy minden városban jóval az inflációt meghaladó, többszörösen meghaladó közüzemidíj-emelésekre kerül sor. (Közbeszólás a Fidesz padsoraiból: Nem igaz!)
Tehát az volt a kérdés, hogy egyetért-e ezzel. Erre lehetett volna egy korrekt választ adni, hiszen azt a választ szokta adni a miniszterelnök úr is, hogy nem ért egyet ezzel. Tehát egyeztessenek egymás között. Hódmezővásárhely, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza példáját mondtam önöknek. Ezekben a városokban biztos, hogy infláció fölötti emelések vannak. (Lukács Zoltán: Szégyen!)
Erre azonban az államtitkár úr egyetlen szót sem pazarolt, ezért csak azt tudom gondolni, hogy egyetért a fideszes polgármesterekkel. Ez a válasz így számomra elfogadhatatlan, és azt gondolom, a nyugdíjasok számára is elfogadhatatlan lesz. (Taps az MSZP padsoraiból. - Közbeszólások ugyanonnan: Így van!)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me