MOLNÁR OSZKÁR

Full text search

MOLNÁR OSZKÁR
MOLNÁR OSZKÁR (független): Köszönöm szépen, elnök úr. Én is Kósa képviselő úr hozzászólása miatt jelentkeztem újra. Nem lenne akkor semmi baj, ha a nemzeti vagyonvédelmi törvényt már elfogadta volna az Országgyűlés, de ezt a törvényt még nem is láttuk. (Taps az LMP soraiban.) Még a törvénytervezetet sem láttuk, tehát nagyon-nagyon igaza van mind a Jobbiknak, mind az LMP-nek abban, hogy itt az óriási lehetőség a kormánypárti képviselők részéről, tessenek megszavazni ezt a zárószavazás előtti módosító indítványt, hogy ne lehessen privatizálni a megyei önkormányzatoktól állami tulajdonba vett ingatlanvagyont.
(19.10)
Egyébként nagyon érdekes, összehasonlításképpen már említette egy képviselőtársam itt ebben a teremben: a múlt hét csütörtökön a költségvetési törvény részletes vitájában az egyik kormánypárti képviselő határozottan tiltakozott az ellen, hogy Magyarország újra az IMF-hez fordul, majd este Matolcsy miniszter úr bejelentette, hogy az IMF-hez fordulunk újra. Tehát nagyon asszociál ez a két dolog egymásra.
Újra csak azt tudom kérni, kedves kormánypártiak, szavazzák meg ezt a zárószavazás előtti módosítót. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me