NOVÁK ELŐD

Full text search

NOVÁK ELŐD
NOVÁK ELŐD (Jobbik): Köszönöm szépen Menczer Erzsébet képviselő asszonynak, hogyha a bizottsági elnök úr utasítása szerint a bizottsági elnöki értekezleten ezt a felvetésemet támogatta, azonban támogathatta volna itt is, ha egyetért ezzel, és nemcsak hivatali kötelességének eleget téve veti ezt fel, akkor ön is megszavazta volna ezt a napirend-kiegészítésünket, de ön sem tette meg, tehát ön sem támogatta ezt a napirend-kiegészítésünket, sajnos. Ezért kérem önt is, hogy a jövő héten tegye meg.
Nyilvánvaló, senki sem mondta, hogy 2009-ben lett volna Médiatanács, mint ahogyan a 2010. évi beszámolónak is az a címe, hogy Az Országos Rádió és Televízió Testület és az NMHH Médiatanácsa 2010. évi tevékenységéről, hiszen mivel jogutódról van szó, és 2010-ben is mind a két szervezet működött egy ideig, ezért közös beszámolóról van szó. De valahol mégiscsak a 2009. évi beszámolóval kellene kezdeni, hiszen a 2008. évit még elfogadta az előző Országgyűlés. Tehát arra kérem önöket, ne csak a szavak szintjén, mint ahogyan láthattuk azt, hogy mostanában a leggyakrabban a Biszku-féle kommunista luxusnyugdíjak ügyében állnak élére a javaslatnak, hanem jó lenne, ha nemcsak a szavak szintjén, hanem itt, a tettek mezején is támogatnák jövő héten. Hogyha esetleg addig a házbizottságban megvitatottak után a házelnök úr nem terjesztené elő, akkor önök támogassák itt, éljenek a szabad mandátum elvével, amit oly sokat hangoztattak, és oly szépen belefogalmaztak az alaptörvénybe, még a visszahívhatóságot is elvéve.
(23.50)
Hát, ha ennyire visszahívhatatlanok önök, ennyire szabad mandátum van, akkor legyenek szívesek, ne csak itt bejelentse képviselő asszony, hogy támogatja, hanem amikor szavazni kellett volna - vagy ha kell a jövő héten -,s akkor is támogassa.
Köszönöm. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me