ELNÖK (dr. Latorcai János)

Full text search

ELNÖK (dr. Latorcai János)
ELNÖK (dr. Latorcai János): Köszönöm szépen, képviselő úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Most a határozathozatal következik. Kérdezem önöket, tárgysorozatba veszik-e az Apáti István és Szilágyi György képviselők által előterjesztett T/4774. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az előterjesztést 47 igen szavazattal, 293 nem ellenében, 17 tartózkodás mellett nem vette tárgysorozatba.
Az LMP képviselőcsoportja a Házszabály rendelkezése alapján kérte, hogy az Országgyűlés döntsön a gazdasági és informatikai bizottság által elutasított, a nemzeti ingatlanalappal összefüggő törvénymódosításokról szóló T/4199. számú törvényjavaslat tárgysorozatba-vételéről. Kérdezem az előterjesztőket, kívánja-e valamelyikük a tárgysorozatba-vételi kérelmet indokolni ötperces időkeretben. Nem jelentkezik senki, akkor nincs vita sem. (Dr. Schiffer András: De! - Közbeszólások az LMP padsoraiból.) Kérem szépen, most már megjelent Vágó Gábor képviselő úr, de akkor kell jelentkezni, amikor az elnök fölteszi a kérdést. (Felzúdulás az LMP képviselőcsoportjában. - Zaj.)
Határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, tárgysorozatba veszi-e a Vágó Gábor, Scheiring Gábor és Ertsey Katalin képviselők által előterjesztett T/4199. számú törvényjavaslatot.
Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 104 igen szavazattal, 255 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett az előterjesztést nem vette tárgysorozatba.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me