SOLTÉSZ MIKLÓS

Full text search

SOLTÉSZ MIKLÓS
SOLTÉSZ MIKLÓS nemzeti erőforrás minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Képviselő Asszony! Odafigyelünk az állampolgárok, illetve a szervezetek véleményére; persze van, amikor nincs igazuk, vagy nem lehet megoldani a kérésüket. De ebben az esetben, azt gondolom, a jövő héten mindenképpen meg fog jelenni ez a módosító indítvány; remélem, ön is majd fogja támogatni a költségvetési módosítás során.
Az előbb már nem tudtam elmondani, hogy már kiírtunk egyébként több mint 4 milliárd forintért olyan felújítási pályázatokat, megint csak az Új Széchenyi-terv keretében, amelyek megint csak érintik akár a fogyatékossággal élő emberek, akár a pszichiátriai szenvedélybetegek emberek életét és az ellátását.
Még egyszer: odafigyelünk arra, amit önök is mondanak, csak szeretném jelezni, hogy a csömöri intézettel, amelyet önök vetettek fel kérdésként, a múlt héten egy tárgyalást folytattunk velük, és remélem, meg fogjuk tudni oldani. Nem biztos, hogy ugyanannak a cégnek, de az ott dolgozó embereknek és az ott élő embereknek a problémáján bizonyára segíteni fogunk ezzel. Ezért is köszönöm a felvetéseit, hiszen több szem többet lát.
Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me