ELNÖK (Jakab István)

Full text search

ELNÖK (Jakab István)
ELNÖK (Jakab István): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Honvédség részletes bontású létszámáról szóló 106/2007. (XII. 6.) OGY-határozat módosításáról szóló országgyűlési határozati javaslat módosító javaslatainak határozathozatala és lehetőség szerint a zárószavazás. Az előterjesztést H/3837. számon, a honvédelmi és rendészeti bizottság ajánlását pedig H/3837/3. számon kapták kézhez. Az előterjesztői zárszó már elhangzott, most a határozathozatalok következnek.
Az ajánlás 1. és 2. pontjai nem kapták meg a szükséges bizottsági támogatást, de a 2. pontról az MSZP kérte a határozathozatalt. A 2. pontban Iváncsik Imre és mások a határozati javaslat 2. pontjában nyelvtani módosítást kezdeményeznek. Az MSZP kérésére szavazunk. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 98 igen szavazattal, 239 nem ellenében, tartózkodás nélkül a módosító javaslatot elutasította.
Tisztelt Országgyűlés! A 106. § (8) bekezdése alapján elfogadott módosító javaslatok hiányában a határozathozatalt követően sor kerülhet a zárószavazásra.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a H/3837. számú országgyűlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 291 igen szavazattal, 50 nem ellenében, tartózkodás nélkül a határozati javaslatot elfogadta.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me