ELNÖK (dr. Ujhelyi István)

Full text search

ELNÖK (dr. Ujhelyi István)
ELNÖK (dr. Ujhelyi István): Így most lépünk tovább. Soron következik az Európai Unió tagállamaival folytatott bűnügyi együttműködésről szóló törvényjavaslat részletes vitája. T/7984. számon kapták meg az előterjesztést, a bizottsági ajánlást pedig T/7984/8. számon.
A bizottsági ajánlás első öt pontját, amelyben összefüggések is vannak, Staudt Gábor képviselő úr nyújtotta be, a további, 6-15. pontokat Kozma Péter képviselő úr terjesztette be, szintén számos összefüggéssel, ezért azt indítványozzuk, hogy a részletes vita két szakaszban történjen. Aki ezzel egyetért, az kézfelemeléssel jelezzen, adjon bizalmat az előterjesztéshez! (Szavazás.)
Éppen megvolt a többség, így ezen a módon tárgyalunk tovább.
Megnyitom tehát az első szakaszt az ajánlás 1-5. pontjaira. Ki kíván felszólalni? Hatperces időkeretben van módja rá. (Nem érkezik jelzés.) Amennyiben senki, lezárom a részletes vita ezen szakaszát.
Megnyitom az ajánlás 6-15. pontjaira a vita második szakaszát. Ugyancsak hat percet kínálok fel egy hozzászólásra. (Nem érkezik jelzés.) Amennyiben nincs ilyen, akkor lezárom a vita ezen szakaszát és az egészét is.
Megkérdezem Szabó Erika államtitkár asszonyt, hogy a vitában el nem hangzott mondatokra kíván-e itt a vita végén válaszolni. (Dr. Szabó Erika: Nem.) Amennyiben nem, ebben az esetben a benyújtott módosító javaslatról következő ülésünkön döntünk.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me