DR. APÁTI ISTVÁN

Full text search

DR. APÁTI ISTVÁN
DR. APÁTI ISTVÁN (Jobbik): Tisztelt Államtitkár Úr! A legkevesebb az, hogy nem fogadom el ezt a választ. Én azt javaslom önnek, hogy rohanjon el, keresse meg az ellenőrzőjét, és írjon be két darab egyest, három feketepontot és négy boszorkányt magának (Felzúdulás a kormánypárti padsorokban.), ugyanis, ha én ezt a választ elfogadnám, akkor ugyanúgy elárulnám a szatmár-beregi térségben élő embereket, mint ahogy önök elárulták.
Azt, hogy most nem 541 embert, hanem 200-at fognak elküldeni, ne próbálják már úgy feltüntetni, hogy 341 munkahely létrejött! Az nem plusz 341, államtitkár úr, hanem még mindig mínusz 200.
A másik. Vegyék tudomásul, hogy minden maradandó egészségkárosodásért, minden tragédiáért innentől kezdve önöket is felelősség fogja terhelni. Egyetlenegy megoldás van, államtitkár úr: nem küldenek el senkit, megtartják a munkahelyeket, és legalább a 2011. év végi állapotokat fogják visszaállítani.
Nem a kórházakat kellene leépíteni meg az ágyszámokat csökkenteni, hanem a holdingot mint korrupciógyanús, sőt a korrupcióban tobzódó gazdasági formációt kellene megszüntetni.
Ha én ezt a választ elfogadnám, akkor hátba szúrnám a szatmár-beregi térségben élő embereket, ezt elég, ha önök megteszik. Én áruló nem leszek. (Közbeszólás az ellenzéki padsorokból: Helyes!)
Köszönöm. (Taps a Jobbik soraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me