DÚRÓ DÓRA

Full text search

DÚRÓ DÓRA
DÚRÓ DÓRA (Jobbik): Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Miniszterelnök Úr! Lehet játszani a szavakkal, hogy nincs tandíj, de attól a tények még tények maradnak, és lehet önköltségnek nevezni a tandíjat, de a társadalmi hatása attól még ugyanaz lesz, mintha tandíjnak neveznénk.
Örülök annak, hogy két év után felismerték azt a problémát, hogy külföldre távoznak a fiataljaink, és elkezdenek valamilyen tervet ennek megakadályozására. De már két éve kormányon vannak, és arról nem hallottam a válaszában, hogy eddig mit tettek azért, hogy megakadályozzák a fiatalok külföldre vándorlását.
A diákhitellel kapcsolatban azt tudom elmondani: nem lehet célja egyetlen kormányzatnak sem az, hogy 18 éves korukra vagy a huszonéves koruk elejére eladósítsa a magyar fiatalokat. Egy igazságos felsőoktatási rendszerben a saját tehetségük alapján tudnának boldogulni a fiatalok, nem pedig azért, mert különböző hiteleket felvesznek. Egyúttal szeretném átadni önnek a Jobbik ifjúsági tagozatának a diákhitellel kapcsolatos felvilágosító kiadványát, mert nagyon sok visszásság van ezzel a rendszerrel kapcsolatban.
Köszönöm. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me