ELNÖK (Jakab István)

Full text search

ELNÖK (Jakab István)
ELNÖK (Jakab István): Most részletes vitára bocsátások következnek.
Indítványozom, hogy az Országgyűlés bocsássa részletes vitára a “Magyarország Alaptörvényének második módosítása” címmel benyújtott T/8404. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - Dr. Budai Gyula és dr. Matolcsy György jelzi, hogy nem működik a szavazógépe.)
Az Országgyűlés az előterjesztést 251 plusz 1 igen szavazattal - Budai Gyula államtitkár úr gépe nem működött -, 48 nem szavazat ellenében, tartózkodás nélkül elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Indítványozom, hogy az Országgyűlés bocsássa részletes vitára az Európai Unió tagállamaival folytatott bűnügyi együttműködésről szóló T/7984. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés az előterjesztést 279 igen szavazattal, 38 nem szavazat ellenében, 1 tartózkodás mellett részletes vitára bocsátotta.
Indítványozom, hogy az Országgyűlés bocsássa részletes vitára az Állami Számvevőszék 2011. évi szakmai tevékenységéről és az intézmény működéséről szóló beszámoló elfogadását kezdeményező H/7494. számú országgyűlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés az előterjesztést 241 igen szavazattal, 74 nem szavazat ellenében, 13 tartózkodás mellett elfogadta.
Indítványozom, hogy az Országgyűlés bocsássa részletes vitára az egészségügy többletforráshoz juttatása érdekében szükséges törvénymódosításokról, valamint egyéb törvények módosításáról szóló T/7953. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés az előterjesztést 294 igen szavazattal, 32 nem szavazat ellenében, 6 tartózkodás mellett részletes vitára bocsátotta.
Indítványozom, hogy az Országgyűlés bocsássa részletes vitára a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alapról és a szabad nyugdíjpénztár-választás lebonyolításával összefüggő egyes törvénymódosításokról szóló 2010. évi CLIV. törvény módosításáról szóló T/8441. számú törvényjavaslatot.
Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés az előterjesztést 242 igen szavazattal, 76 nem szavazat ellenében, 16 tartózkodás mellett részletes vitára bocsátotta.
A részletes vitákra ma este kerül sor.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me