PÁL BÉLA

Full text search

PÁL BÉLA
PÁL BÉLA (MSZP): Államtitkár úr, rossz papírt adtak a kezébe a munkatársai, tudniillik ez egy gyakorlati szakemberekből álló tanácsadó testület volt, és jelenleg is az, mivel még nem hívták vissza őket. Mintegy két tucat szakmai munkaadói és munkavállalói szervezet képezi a tagjait.
Azt gondolom, hogy a válaszából inkább az derült ki, hogy a magát nemzeti együttműködés kormányának tituláló kormánynak elfogyott az energiája azzal, hogy kifüggesztette mindenhova a nemzeti együttműködés nyilatkozatát, amely, valljuk meg őszintén, embert próbáló feladat volt, és nem jut ideje már arra, hogy egyébként a nemzeti együttműködés rendszerének például ilyen szakmai fórumait, mint a Nemzeti Turisztikai Bizottság, működtesse, sem nemzeti szinten, sem pedig ágazati szinten.
Én ezt sajnálatosnak tartom, mert a gyakorlatból kaphatna több impulzust a kormány a turisztikai ágazat részéről, és én úgy gondolom, hogy most, amikor véglegesítés előtt áll - ahogy délelőtt miniszter úrtól hallottuk - a nemzeti turizmusfejlesztési koncepció, ez a testület igenis jó és figyelembe vehető gyakorlati tapasztalatokkal segíthetné az önök munkáját. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) Sajnálom, hogy nem számítanak rá. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me