VÁGÓ GÁBOR

Full text search

VÁGÓ GÁBOR
VÁGÓ GÁBOR (LMP): Tisztelt Miniszterelnök Úr! Köszönöm, hogy engem lekurucozott. Múlt héten még labancok voltunk. Nem tudom, hogy mi itt az összefüggés. (Derültség és közbeszólások a kormányzó pártok padsoraiból.)
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Jól látja, az országért aggódom. Az volna a cél, hogy ne maradjon bent egyetlen forint sem a brüsszeli kasszában. Mindent hívjunk le, fizessünk ki - csak az a kérdés, hogy kinek.
Ugyanolyan beruházásokra megy-e el majd milliárdos tételekben az európai uniós támogatás, mint már említettem, a Szajol–Püspökladány-mutyira, ami egy állatorvosi lova az egésznek, a Közgép Zrt. vezetésével, vagy pedig voltak jó megmozdulások is a kormányzat részéről, amikor kis magyar vállalkozások pár millió forintot tudnak lehívni, és ezekből a járulékokból utána tíz éven keresztül ezt visszatörleszteni.
Vannak jó megoldások is a rendszerben, de úgy látszik, hogy az elkövetkezendő években továbbra is a nagy haverok viszik haza talicskával, sőt nyerges vontatóval a milliárdokat, nem pedig (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret lejártát.) az egyszerű vállalkozók.
Köszönöm szépen. (Taps az LMP padsoraiból. - Közbeszólások és moraj a kormányzó pártok padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me