A pénzügyi közvetítőrendszer egyes szereplőinek biztonságát erősítő intézményrendszer továbbfejlesztéséről szóló törvényjavaslath…

Full text search

A pénzügyi közvetítőrendszer egyes szereplőinek biztonságát erősítő intézményrendszer továbbfejlesztéséről szóló törvényjavaslathoz benyújtott kiegészített összegző
Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a pénzügyi közvetítőrendszer egyes szereplőinek biztonságát erősítő intézményrendszer továbbfejlesztéséről szóló törvényjavaslathoz benyújtott kiegészített összegző módosító javaslatról történő döntés és a zárószavazás. Az előterjesztés T/262. számon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető. A Törvényalkotási bizottság a korábban elfogadott házszabálytól való eltérésnek megfelelően előterjesztett kiegészített összegző módosító javaslata T/262/9. számon, új összegző jelentése pedig T/262/10. számon valamennyiük számára megismerhető volt a hálózatról. A Törvényalkotási bizottság elnöke benyújtotta a kiegészített egységes javaslatot, amely T/262/11. számon valamennyiük számára a honlapról szintén megismerhető volt.
Most a kiegészített összegző módosító javaslatról döntünk. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a Törvényalkotási bizottság T/262/9. számú kiegészített összegző módosító javaslatát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a kiegészített összegző módosító javaslatot 150 igen szavazattal, 35 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Most a zárószavazás következik. Felhívom szíves figyelmüket, hogy a kiegészített egységes javaslat sarkalatossági rendelkezése szerint a 160. § (1) bekezdésének elfogadásához a jelen lévő országgyűlési képviselők kétharmadának igen szavazata szükséges.
(13.20)
Erre figyelemmel a zárószavazásra két részletben kerül sor.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a T/262/11. számú kiegészített egységes javaslat 160. § (1) bekezdésének rendelkezését. Kérem, szavazzanak a jelenlévők kétharmadával! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az egységes javaslat minősített többséget igénylő részét 151 igen szavazattal, 30 nem ellenében, 7 tartózkodás mellett elfogadta.
Most az egyszerű többséget igénylő részekről határozunk. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a kiegészített egységes javaslat egyszerű többséget igénylő részét. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a kiegészített egységes javaslat egyszerű többséget igénylő részét 152 igen szavazattal, 30 nem ellenében, 6 tartózkodás mellett elfogadta.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me