VOLNER JÁNOS

Full text search

VOLNER JÁNOS
VOLNER JÁNOS (Jobbik): Természetesen nem tudjuk elfogadni, államtitkár úr. Ön az elmúlt percekben azt bizonyította be, hogy felolvasni jobban tud, mint válaszolni egy kérdésre.
A Jobbik egy önálló javaslatot nyújtott be, amely alkalmas lett volna arra, hogy a lakossági megtakarításokból az emberek a magasabb hozamok reményében egy olyan pénzügyi alapba tegyék a pénzüket, amely megépíti a Paksi Atomerőművet, amely fedezetet nyújt ehhez az óriásberuházáshoz. Ön érdemben ezekre a felvetésekre nem reagált, a kormány melletti sikerpropagandát fejtett ki annak érdekében, hogy aláírhassanak egy olyan szerződést, amely eladósítja Magyarországot 3 ezer milliárd forint értékben.
És még egyszer emlékeztetnék: az orosz befolyással meggyanúsított Jobbik volt az egyetlen olyan párt, amely a nemzeti önérdeket képviselő javaslatot tett le az asztalra, egy olyan javaslatot, amely belföldi forrásokból szerette volna a Paksi Atomerőmű bővítését megoldani, nem úgy, ahogy a kormány tette, külföldi pénzekből.
Köszönöm szépen, elnök úr. (Közbeszólás a Jobbik soraiból: Úgy van! - Taps a Jobbik padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me