LÁZÁR JÁNOS,

Full text search

LÁZÁR JÁNOS,
LÁZÁR JÁNOS, a Miniszterelnökséget vezető miniszter: A pályázat körülményeiről annyit szeretnék mondani, hogy én kifejezetten támogattam azt még frakcióvezetőként, parlamenti képviselőként vagy államtitkárként is, hogy a dél-alföldi régióban az életmódot, az életminőséget érdemben javító és befolyásoló beruházások történjenek. A Szegedi Vadaspark és mindaz, amit hétvégén a gyerekek számára vagy fiatal felnőttek, gyereket nevelő szülők számára nyújt, szerintem kiemelten fontos Szeged életében is, de a térség életében is. Sok polgártársam jár be a választókerületből, és tölti el ott a hétvégét a gyerekeivel.
Szerintem abban, hogy jó játszótérre, ami nem olcsó dolog, pontosan tudjuk, hiszen európai uniós szabványoknak is meg kell felelni… - egyébként azt feltételezem az elmúlt évek tapasztalataiból, hogy kialakult egy játszótér- és játszóeszközgyártó biznisz különböző szabványelőírásokkal, ami automatikusan hajtja fölfelé a játszóterek árát (Közbeszólás a Fidesz soraiból: Így van!), ezt érdemes volna megvizsgálni ettől az ügytől teljesen függetlenül -, de szerintem a szegediek számára ez kiemelten fontos volt.
A célban, ha jól értem, nem vitatkozunk, a lebonyolításban van vita közöttünk. Készen állok a vizsgálat lefolytatására, erre van jogköröm, azt mondták a kollégáim legalábbis. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me