DR. RUBOVSZKY GYÖRGY,

Full text search

DR. RUBOVSZKY GYÖRGY,
DR. RUBOVSZKY GYÖRGY, a KDNP képviselőcsoportja részéről: Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Elnök Úr! A kereszténydemokrata képviselőcsoport képviseletében én rendkívül rövid felszólalásra készültem.
Ahogy a bizottsági ülésen is mint egy szem kereszténydemokrata az Igazságügyi bizottságban, a beszámolót tartalmában én elfogadtam, és az Igazságügyi bizottság által előterjesztett határozat előterjesztését támogattam, azt tudom bejelenteni a tisztelt Háznak, hogy a kereszténydemokrata frakció itt, a Házban ugyanezt a magatartást fogja követni.
Én azért nem kívánok részletekbe menni, mert nem kívánom a felszólalásomba belecsempészni a kormányzat és a hatalom kritikáját, mert hiszen Harangozó képviselő úr azért dicsérte a Kúriát, hogy kihangsúlyozhassa, hogy az az ádáz kormány a kétharmados többséggel milyen galád magatartást tanúsított. Szeretném elmondani, hogy nem az igazságszolgáltatás az egyetlen, amelyik áldozatául eshet ennek a korai nyugdíjazásnak, hanem a közigazgatástól kezdve a közalkalmazottakig a teljes állami szektor.
Ezek után köszönöm szépen, hogy meghallgattak. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me