Az Országos Környezetvédelmi Információs Rendszer továbbfejlesztésével összefüggésben egyes törvények módosításáról szóló törvény…

Full text search

Az Országos Környezetvédelmi Információs Rendszer továbbfejlesztésével összefüggésben egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat zárószavazása
Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az Országos Környezetvédelmi Információs Rendszer továbbfejlesztésével összefüggésben egyes törvények módosítását kezdeményező törvényjavaslat zárószavazása. Az előterjesztést T/1965. sorszámon kapták kézhez. Tájékoztatom önöket, hogy a törvényjavaslathoz részletes vitát lezáró bizottsági módosító javaslat benyújtására nem kerül sor.
Az LMP képviselőcsoportjának vezetője a házszabály 48. § (4) bekezdése alapján a T/1965/2-3-4. számú módosító javaslatok fenntartását kezdeményezte. Először ezekről döntünk.
A T/1965/3. sorszámú módosító javaslatban Sallai R. Benedek terjeszt elő javaslatot. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, fenntartja-e ezt a javaslatot az LMP kérése alapján. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 41 igen szavazattal, 116 nem ellenében, 2 tartózkodás mellett nem tartotta fenn.
A T/1965/2. számú módosító javaslatban Sallai R. Benedek indítványa következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, fenntartja-e ezt a javaslatot az LMP kérése alapján.
Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 44 igen szavazattal, 115 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett nem tartotta fenn.
A T/1965/4. számú módosító javaslatban Sallai R. Benedek terjeszt elő indítványt. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, fenntartja-e ezt a javaslatot az LMP kérése alapján.
Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 44 igen szavazattal, 116 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett nem tartotta fenn.
Tisztelt Országgyűlés! Most a zárószavazás következik. Ennek során a törvényjavaslat szövegéről döntünk.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a T/1965. sorszámú törvényjavaslatot. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a törvényjavaslatot 158 igen szavazattal, 1 nem ellenében, 4 tartózkodás mellett elfogadta.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me