Az Európai Unió, valamint az Izlandi Köztársaság és a Norvég Királyság között az Európai Unió tagállamai, valamint Izland és Norv…

Full text search

Az Európai Unió, valamint az Izlandi Köztársaság és a Norvég Királyság között az Európai Unió tagállamai, valamint Izland és Norvégia közötti átadási eljárásról szóló Megállapodásban meghatározott nyilatkozatok megtételéről szóló törvényjavaslathoz benyújtott bizottsági jelentés vitája
Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az Európai Unió, valamint az Izlandi Köztársaság és a Norvég Királyság között az Európai Unió tagállamai, valamint Izland és Norvégia közötti átadási eljárásról szóló megállapodásban meghatározott nyilatkozatok megtételéről szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentés vitája. Az előterjesztés T/1762. számon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető. A kijelölt Igazságügyi bizottság részletes vitáról szóló jelentését T/1762/2. számon megkapták.
Az előterjesztéshez nem érkezett részletes vitát lezáró bizottsági módosító javaslat, és a Törvényalkotási bizottság ülésének kezdeményezésére sem került sor.
Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem Répássy Róbert államtitkár urat, hogy kíván-e most felszólalni. (Dr. Répássy Róbert: Nem.) Nem. Ennek megfelelően természetesen a vita végén van módja államtitkár úrnak, hogy elmondja a véleményét.
(18.10)
Megkérdezem, hogy a kijelölt Igazságügyi bizottság kíván-e előadót állítani. (Nincs jelentkező.) Ilyet nem látok.
Ebben az esetben, tisztelt Országgyűlés, a képviselői felszólalások következnek, a napirend szerinti időkeretekben. Az időkereteket látják a kivetítő táblákon. Előre bejelentett felszólalóként elsőként megadom a szót Kiss László képviselő úrnak, MSZP. Parancsoljon!

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me