LUKÁCS ZOLTÁN

Full text search

LUKÁCS ZOLTÁN
LUKÁCS ZOLTÁN (MSZP): Köszönöm szépen. Akkor hiába leveleztem öt héten keresztül a miniszter úrral, mert akkor valóban nem jó számokat tudott öt válaszlevélben nekem küldeni. Akkor ezek szerint újra leveleznem kell a miniszter úrral, hogy ezt tisztázzuk.
Tisztelt Főügyész Úr! Én önhöz nemrégiben hasonló vagy majdnem ugyanebben az ügyben írásbeli kérdéssel is fordultam. Nyilvánvalóan akkor azt várom vagy remélem, hogy az írásbeli kérdésben természetesen ennél részletesebben fogok ezekre az ügyekre választ kapni, mert azt gondolom, hogy bizonyos ügyekben az ügyészség fontosnak tartja azt, hogy a nyilvánosságot minden esetben bevonja, és sajtótájékoztatót tart, ezekben az ügyekben pedig nem hallottuk, hogy a nyilvánosság elé állt volna. Azért is fordultam önhöz írásbeli kérdéssel, és ezzel a parlamenti műfajjal is, hogy szót ejthessünk erről.
Azt kérem öntől, ügyész úr, hogy ezekben az ügyekben, ebben a 12 ügyben konkrétan és pontosan legyen kedves választ adni majd nekem arra, hogy ezek milyen ügyek, és pontosan milyen intézkedéseket foganatosítottak. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me