DR. SZŰCS LAJOS

Full text search

DR. SZŰCS LAJOS
DR. SZŰCS LAJOS jegyző: „Kövér László úr, az Országgyűlés elnöke részére, Budapest. Tisztelt Elnök Úr! Tájékoztatom az Országgyűlést, hogy az Alaptörvény 9. cikk (4) bekezdés j) pontja, valamint a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 218. § (1) bekezdése alapján dr. Bíró Marcelt, a Külgazdasági és Külügyminisztérium közigazgatási államtitkárát e tisztségéből 2014. október 4-ei hatállyal felmentettem, egyúttal az Alaptörvény 9. cikk (4) bekezdés j) pontja, valamint a Kttv. 215. § (2) bekezdése alapján Kohut Balázst 2014. október 5-ei hatállyal a Külgazdasági és Külügyminisztérium közigazgatási államtitkárává kineveztem.
Az Alaptörvény 9. cikk (4) bekezdés j) pontja és a központi államigazgatási szervekről, valamint a kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról szóló 2010. évi XLIII. törvény 55. §-a alapján Balatoni Monikát, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkárát e megbízatása alól 2014. október 4-ei hatállyal felmentettem.
Továbbá az Alaptörvény 9. cikk (4) bekezdés j) pontja és a Ksztv. 52. § (2) bekezdése alapján Íjgyártó Istvánt 2014. október 5-ei hatállyal, Magyar Leventét 2014. október 4-ei hatállyal a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkárává kineveztem. Budapest, 2014. október 3. Üdvözlettel: Áder János”

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me