DR. SZAKÁCS LÁSZLÓ

Full text search

DR. SZAKÁCS LÁSZLÓ
DR. SZAKÁCS LÁSZLÓ (MSZP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Államtitkár Úr! Méltányolom a válaszát, mert nagyon sok egyenes mondat volt benne, amiben én biztos vagyok, hogy sok embernek, sok munkavállalónak, sok Volán-munkavállalónak a gondolatával találkozik, viszont a félelmet szerintem nem sikerült eloszlatni.
Akkor miből lesz a 4-5 milliárd forint megtakarítás? Ennyire pazarló volt ez a rendszer korábban? Ennyi kiszervezés lesz? Akkor azt három év alatt, két és fél év alatt miért nem sikerült eddig felszámolni, ha ennyire pazarló volt ez a rendszer korábban? Én nem gondolom, hogy az volt, de ha mégis az volt, akkor azt sokkal hamarabb fel kellett volna számolni.
Jól mondta, menedzsment. Azért mondta jól, államtitkár úr, mert én úgy gondolom, hogy baloldaliként mi ezt a vegytiszta tulajdonosi szemléletet nem tudjuk osztani. A szakszervezeteket a folyton változó koncepciókkal évente, félévente, időn túl, idő előtt, néha kész helyzet elé állítják. Önök egy itt maradt, rossz egyeztetési mechanizmusnak (Az elnök csengetéssel jelzi az időkeret leteltét.) tekintik őket, ezért nem tudom elfogadni a válaszát.
Köszönöm a figyelmet. (Taps az MSZP padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me