DÚRÓ DÓRA

Full text search

DÚRÓ DÓRA
DÚRÓ DÓRA (Jobbik): Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Sajnos csak egy percem van, ezért nagyon röviden tudok a csúsztatásaira reagálni.
Örülök, hogy beismerte, hogy a 2010-es választási programunkat napi szinten forgatják, és még egy interpellációra adandó válaszhoz is ezt hívják segítségül, ennek nagyon-nagyon örülök, azonban az abban leírtak nem egyenlők azzal, amit önök megcsináltak. Az önkormányzatok megalázása nem szerepel a választási programunkban, és az önök intézkedése sajnos ezt jelentette.
Az, hogy nem a KLIK a hibás valaminek a felmerüléséért, természetesen nem mindenért a KLIK a hibás, de azok az ígéretek, amiket önök tettek ezzel kapcsolatban, nevezetesen, hogy ki fognak egyenlítődni a színvonalak az iskolák között, ez sajnos nem következett be, és látható, hogy rendszerszintű probléma miatt nem is fognak a későbbiekben sem bekövetkezni.
Az, hogy 3200-féleképpen oldották meg eddig a problémákat, hát legalább megoldották valahogyan, és sikerült az önkormányzatoknak gondosan ápolniuk a saját iskolájuk életét (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), törődtek a saját iskoláikkal. Sajnos a KLIK sok esetben ezt nem teszi meg, ezért a választ nem tudom elfogadni. (Taps a Jobbik soraiban.)
(15.10)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me