DR. NAGY ISTVÁN

Full text search

DR. NAGY ISTVÁN
DR. NAGY ISTVÁN földművelésügyi minisztériumi államtitkár: Tisztelt Képviselő Úr! Magam is agrármérnök lévén nagyon szívesen állok bármikor rendelkezésére, és a földművelésügyi tárca szakapparátusa nagyon szívesen áll az ön rendelkezésére minden témában, de különlegesen akkor, amikor a biogazdálkodás vagy az ökogazdálkodás témakörét vetjük föl. Bármilyen szakmai kérdésben, bármikor hajlandóak vagyunk egyeztetni és különböző szakmai megoldásokat találni.
Az elmúlt időszakban az egymással való kérdés-feleletben tájékoztattam már arról, hogy a kormány milyen tervet készített elő, hogyan kívánjuk 3 százalékról 5 százalékra növelni Magyarország területén. Számos bizonyítékát adtuk annak, hogy kivételesen és nagyon fontosnak tartja a magyar kormányzat és a földművelésügyi tárca mindazt, hogy az ökogazdálkodás, biogazdálkodás széles körben elterjesztését segítse Magyarországon.
Ebben a szakmai kérdésben nagyon szívesen működünk együtt az LMP-vel, hiszen mint zöldpárt, természetes, hogy a zászlajára tűzte, s természetes (Az elnök a csengője megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), hogy a földművelésügyi tárca pedig partnere kíván lenni ebben a munkában. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me