NOVÁK ELŐD

Full text search

NOVÁK ELŐD
NOVÁK ELŐD (Jobbik): Tisztelt Legfőbb-ügyész-helyettes Úr! Miután Szijjártó Péter azzal magyarázta mesés meggazdagodását, hogy lényegében a szülei tartják el, hasonlóan gátlástalan magyarázattal állt elő Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, akit pedig hivatalosan a kiskorú gyerekei pénzelnek. (Derültség a Jobbik soraiban.) Semjén Zsolt vagyonnyilatkozatában nincs benne egy nagy vadászház, amit Gánton neki tulajdonítanak, papíron viszont a miniszterelnök-helyettes Sopronban élő testvéréé, édesanyjáé, illetve Semjénné Menus Erzsébet tulajdona. Életszerű ez a hármas tulajdonlás, miközben a farizeus Semjén szegény, mint a templom egere?
Tisztelt Legfőbbügyész-helyettes Úr! A miniszterelnök-helyettes balatonfenyvesi nyaralójának ügye még pikánsabb, hiszen itt sem ő a tulajdonos, hanem gyerekei, akik cserébe helyette fizetnek életjáradékot, a szerződés szerint 12, 9 és 7 éves koruk óta folyamatosan. (Derültség a Jobbik soraiban.) Ha az MSZP politikusbűnözője, Simon Gábor tudja, hogy ilyen gátlástalan nyilatkozatokkal el lehet intézni egy lebukást, akkor talán még mindig itt ülne közöttünk, de idáig még ő sem süllyedt.
A Nemzetbiztonsági bizottság rendkívüli ülésének összehívását is kezdeményezte a Jobbik, hogy kivizsgálják, Szijjártó Péter összekapcsolta-e a keleti nyitás politikáját a keleti bankszámlanyitással, vagy milyen idegen érdekek kiszolgálásából származhat az a százmilliós nagyságrendű vagyongyarapodása, amelynek magyarázataként ugyebár, ez a szülei által eltartott miniszter gátlástalanabbul módosítgatja korábbi vagyonnyilatkozatait, mint maga Rogán Antal.
Kérem ezért legfőbbügyész-helyettes úr érdemi válaszát és a mentelmi jog felfüggesztésének kezdeményezését. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me