MAGYAR ZOLTÁN

Full text search

MAGYAR ZOLTÁN
MAGYAR ZOLTÁN (Jobbik): Köszönöm a szót, elnök úr. Természetesen nem tudom elfogadni a választ, mivel egyetlenegy szó sem hangzott el a kérdésemmel kapcsolatban; nemhogy válaszként, de még csak a téma környékén sem jártunk.
Köszönöm szépen, hogy beszámolt arról, hogy mi mindent tett a kormány a parlagfűirtással kapcsolatban, és arról is, hogy ez több volt, mint amit a szocialista kormányok alatt megélhettünk, ugyanakkor egyetlenegy szó nem hangzott el azzal kapcsolatban, hogy mi történt ezzel az 1,1 milliárd forinttal, amit az adófizetők - még egyszer mondom - parlagfűirtásra szántak, és önök valami teljesen más célra költöttek el. Erre ön nem válaszolt, és arra sem válaszolt, hogy a politikai felelősséget ki fogja ezek után viselni ebben az ügyben. Úgy gondolom, hogy Fazekas miniszter úr felelőssége nem megkerülhető, hiszen ő vezette akkor a tárcát, ahogy jelenleg is a szakmai irányításért ő a felelős.
Úgyhogy természetesen - ahogy mondtam - a válaszát nem tudom elfogadni, és elképesztőnek tartom, hogy egy ilyen egyszerű kérdésre sem kaphatunk ma az Országgyűlésben választ. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me