Döntés önálló indítványok tárgysorozatba vételéről

Full text search

Döntés önálló indítványok tárgysorozatba vételéről
Tisztelt Országgyűlés! Most tárgysorozatba vételről történő döntésekre kerül sor. Emlékeztetem önöket, hogy az MSZP képviselőcsoportjának kérelme alapján az Országgyűlés már lefolytatta az Európai Unió és a NATO értékei melletti kiállásról szóló H/1208. számú határozati javaslat tárgysorozatbavételi vitáját.
Most a szavazás következik. Kérdezem önöket, tárgysorozatba veszik-e Tóbiás József és más képviselők, MSZP, H/1208. számmal előterjesztett határozati javaslatát.
Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a határozati javaslatot 27 igen szavazattal, 127 nem ellenében, tartózkodás nélkül nem vette tárgysorozatba.
Tisztelt Országgyűlés! Emlékeztetem önöket, hogy a Jobbik képviselőcsoportjának kérelme alapján az Országgyűlés már lefolytatta a Déli Áramlat nemzetközi földgázvezeték magyarországi szakaszának megépítésével kapcsolatos megállapodás megkötésének folyamatát felügyelő eseti bizottság létrehozását kezdeményező H/492. számú határozati javaslat tárgysorozatba vételének vitáját.
Most a szavazás következik. Kérdezem önöket, tárgysorozatba veszik-e a Vona Gábor és más képviselők, Jobbik, H/492. számon előterjesztett határozati javaslatát. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a határozati javaslatot 38 igen szavazattal, 109 nem ellenében, 5 tartózkodás mellett nem vette tárgysorozatba.
Tisztelt Országgyűlés! Határozathozatali eljárásunk végére értünk. Most általános vitákkal folytatjuk munkánkat. (Rövid szünet. - Mozgás.)
Tisztelt Országgyűlés! Folytatjuk munkánkat. Kérem tisztelt képviselőtársaimat, akik halaszthatatlan közfeladatuk ellátása miatt a további vitában nem vesznek részt, az üléstermet csendben hagyják el.
(18.10)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me