MAGYAR LEVENTE

Full text search

MAGYAR LEVENTE
MAGYAR LEVENTE külgazdasági és külügyminisztériumi államtitkár: Tisztelt Képviselő Asszony! Úgy tűnik, hogy az ellenzék azt az általános találgatást, amivel az amerikai kitiltási ügyet körülveszi, további területekre is kiterjeszti. Nem tudok ilyen általános vélelmek alapján véleményt nyilvánítani.
Arról természetesen semmiféle tudomásunk nincs, hogy ilyen cselekmények történtek volna. Amennyiben volna azokról tudomásunk, akkor kivizsgáltatnánk; ahogyan az amerikai kitiltási ügyek kapcsán is számtalanszor leszögeztük, hogy megalapozott ténybeli információk híján nem tud a kormány lépni, és az illetékes hatóságok nem tudnak az állítólagos korrupciós ügyekben eljárni.
Ezeknek a megállapodásoknak az a hozadéka, hogy tökéletesen biztosítja a versenysemlegesség alapvető uniós követelményét, minden állítással szemben. Még egyszer mondom, ezek a szövegek nyilvánosak, megismerhetők, mind az 51 megállapodás fent van a honlapunkon, ezeket képviselő asszony figyelmébe is ajánlottuk több ízben. S ami szintén fontos hozadéka ezeknek a megállapodásoknak, az az, hogy felálltak azok a munkacsoportok, amelyek hatékonyan képesek kezelni a kormányzat, illetve ezen cégek között a felmerülő problémákat. Ez egy olyan kerete az együttműködésnek, ami korábban nem létezett a munkahelyek megtartása céljából. Köszönöm. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me