LÁZÁR JÁNOS,

Full text search

LÁZÁR JÁNOS,
LÁZÁR JÁNOS, a Miniszterelnökséget vezető miniszter: Tisztelt Képviselőtársam! Ha megkaphatnánk azt a papírt, amiből fel tetszenek olvasni, akkor esetleg mi is tudnánk rá válaszolni. Legalább a papírt adják ide, ha már az interpellációt nem adták be. (Közbeszólások az MSZP soraiból.) Mert látom, hogy nem sikerült megjegyezni ezt a három bonyolult kérdést, ezért mindenki papírból olvassa önöknél. Akkor talán érdemes volna közkinccsé tenni ezt a fantasztikus irományt. (Heringes Anita: Válaszolsz?)
Tisztelt Képviselőtársaim! Ha megengedik, akkor természetesen válaszolok. 130 milliárd forint értékű megállapodást kötöttünk a Deutsche Telekommal annak érdekében, hogy 3 millió 600 ezer háztartáshoz 2018-ban szélessávú internet-hozzá-férési lehetőség legyen, ezeknek a háztartásoknak lehetőségük lesz arra, hogy igénybe vegyenek szolgáltatásokat, most sokaknak közülük egyáltalán nincs lehetőségük. Tehát ez a kormány ezzel a tettel is bizonyítja, hogy megteremti a vidéki emberek számára azt a lehetőséget, hogy ne kelljen elvándorolniuk, boldoguljanak abban a faluban, ahol születtek, és megpróbáljanak ott élni, és ne legyen elvándorlási kényszer.
A vidék számára a helymegtartó képesség lesz a következő 4-5 esztendő legnagyobb kihívása. Ennek érdekében tevékenykedünk önökkel is szívesen együtt. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me