DR. LATORCAI JÁNOS

Full text search

DR. LATORCAI JÁNOS
DR. LATORCAI JÁNOS (KDNP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! A KDNP nem támogatja a határozati javaslatot, mert nincs változás az európai uniós és NATO-tagságunkból következő elkötelezettségünkben, minden változatlan.
Amit pedig Tóth Bertalan képviselő úr itt elmondott az indokolásokban, tisztelettel szeretném jelezni, hogy ez őszintén meglepett, mert az a Harangozó Tamás frakcióvezető-helyettes úr, aki ön mellett ül, ma a házbizottsági ülésen meghallgathatta mind a sajtóosztály felőli közleményt, mind az én magyarázatomat, hogy mi is történt valójában Iránban. Szeretném jelezni: az, hogy egy internetes portálon megjelenik egy hír egy cikk címében, és köszönő viszonyban nincs a cikk címe önmagában a cikk tartalmával, az szerintem döbbenetes. Az, hogy ezt helyreigazítják Teheránból, amelyet a mai napig nem tettek helyre, az még döbbenetesebb. Az pedig, hogy egy házbizottsági ülés után ez még ilyen formában terítéken van, az pedig tájékozatlanság. Tehát el szeretném önnek mondani, ez a mondat így nem hangzott el, egészen más összefüggésben és más szövetségi rendszer keretében hangzott el. Ez az egyik.
A másik. Semmiféle sajtótájékoztatóra nem került sor, hiszen teljességgel ismeretlen fogalom az, hogy ha parlamenti delegáció utazik egy másik parlamentbe, akkor egy tárgyalást követően bármilyen formában sajtótájékoztatót adtak volna. Mi nem is tartottunk, a sajtót sem tájékoztattuk, és az még szomorúbb, hogyha egy ilyen helyreigazítást követően a képviselő úr ugyanott van, ahol egy héttel ezelőtt voltunk. Megkérem, hogy kérjen tőlem elnézést. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me