DR. TÓTH BERTALAN

Full text search

DR. TÓTH BERTALAN
DR. TÓTH BERTALAN (MSZP): Igen, köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Bizottsági Elnök Úr! Pont az ön hozzászólása erősített meg abban, hogy igenis van aktualitása a határozati javaslat mai tárgysorozatba vételének, hiszen megszólaltak ebben az ügyben. Eddig ahány ilyen kérelmünk volt, mind a Fidesz-, mind a KDNP-frakció csendben maradt. Tehát amit ön elmond, amit a kormány tagjai mondanak, amit különböző közszereplők nyilatkoznak most már összevissza, hol így, hol úgy, azt gondolom, hogy a parlament igenis pontot tud tenni ennek a végére ezzel a határozati javaslattal. Azt pedig felettébb furcsállom, hogy az MSZP euroatlanti elkötelezettségét ön megkérdőjelezi.
Latorcai János alelnök úrnak pedig azt tudom mondani, hogy a házbizottsági ülés egy zárt ülés, én nem tudom, hogy ott mi hangzott el. Erről a helyreigazítást a sajtóban egyelőre még nem láttam. Nyilván, hogyha ez így van, akkor önt megkövetem, de kérem, szavazza meg a határozati javaslatot, és ezzel megerősíti ön is az elköteleződését ezek mellett az értékek mellett, és nyilván akkor ön is tudja tisztázni az ön által állított félreértést.
Még egyszer kérem a tisztelt Országgyűlést, tisztelt képviselőtársaimat, támogassák, hogy ez a határozati javaslat napirendre kerüljön, és szavazza meg a parlament. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)
(17.40)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me