SALLAI R. BENEDEK

Full text search

SALLAI R. BENEDEK
SALLAI R. BENEDEK (LMP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Államtitkár Úr! Mondom, hogy miért nem tudom elfogadni. Hát ön ellentétes információkat mond! Azt mondta felszólalásának elején, hogy nem érte kár a kasszát, mert lefülelték. Utána meg azt mondta, hogy még zajlik a nyomozás, nem tudják még, hogy mik az eredményei. Akkor honnét tudja előre, hogy nem érte kár a kasszát? Fogalmunk nincs, hogy ezt hányszor próbálták meg! 2013-ban kiderült, de tudjuk azt, hogy 2012-ben, 2011-ben, 2010-ben, 2009-ben próbálták-e ezt és hányszor vették igénybe? Hát fogalmunk nincs. Zajlik a nyomozás, és ön előre kijelenti, hogy nem érte kár a közkasszát.
A közkasszára összességében úgy tekintenek, hogy azt mondja, nem érte kár a gazdálkodókat sem. Dehogynem érte! Minden egyes jogosulatlan támogatásnál a rendes, tisztességes gazdálkodók összege csökken a visszaosztás miatt. Ha mindenki csak egy hektárra is igénybe vesz jogosulatlanul, azt minden esetben az összes többi gazdálkodó kárára teszi.
És nem összemosni próbálom az információkat, hanem megpróbálom kirakni a képet, hogy mi zajlik. Információk vannak, de nincs elég információ arról, hogy tudjuk, mi is zajlik. Ezért próbálok kérdezni.
Köszönöm szépen, nem tudom elfogadni az interpellációra adott válaszát. Köszönöm. (Taps az LMP soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me