SALLAI R. BENEDEK

Full text search

SALLAI R. BENEDEK
SALLAI R. BENEDEK (LMP): Köszönöm szépen, államtitkár úr, a válaszát. Nem fogja tájékoztatni? Hát nem is fogadják a külügyminiszterünket, annyira nem vesznek bennünket, hogy szóba álljanak velünk! Azt mondják, hogy ez ő belügyük, derítsük ki mi. Azt mondják, hogy lehet, hogy ez Magyarországon hőstett? Erre utalok szavaival, egy hét alatt sokat változott a politikai helyzet, de akkor tudjuk meg, kik ezek a személyek és mit követtek el, és a Jobbikkal és az MSZP-vel együtt különböző köztársasági érdemkereszteket fognak nekik javasolni, ha ilyen hőn képviselik a haza érdekeit. De ha nem mondják el, hogyan tudjuk ezt? Hogyan tegyük meg azt, hogy tiszteljük a tisztségviselőiket, ha nem tudjuk, hogy mi van az ügy hátterében? Nyilvánvalóan a sajtóból próbáljuk összerakni az értesüléseket.
Ha önök egyenes válaszokat adnának, és világosan elmondanák, hogy miről van szó, akkor nem kellene találgatnom, és nem kellene kérdéseket feltennem és feltartanom az ön drága idejében. Azért vagyok erre kényszerítve, mert nem látjuk tisztán, nem kapunk világos válaszokat. Eltelt a második hét, és szeretnénk látni, hogy mi ennek az ügynek a háttere.
Egy biztos: a Horváth András által kiborított áfacsalásos ügy nagyon erősen összhangban van ezzel az állítással, miszerint magyarországi vezető köztisztviselők kedvezményeket akartak adni (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) jogtalanul amerikai szereplőknek. Ebben szeretnénk tisztán látni. Köszönöm szépen. (Taps az LMP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me