SZÁVAY ISTVÁN

Full text search

SZÁVAY ISTVÁN
SZÁVAY ISTVÁN (Jobbik): Ahhoz, hogy önök az ellenzéket vagy egy ellenzéki képviselőt hülyének néznek, hozzászoktunk már az elmúlt években. Itt nem rólam van szó, aki önhöz fordultam, hanem 440 ezer emberről, akiknek a befizetései ebben a rendszerben bent maradtak, akiket a NAV jogtalanul bírságol ebben a kérdésben. Én elfogadnám az ön válaszát, ha érdemben válaszolt volna, államtitkár úr, de nem válaszolt.
Hát ne haragudjon, mi az, hogy nincs új fejlemény, államtitkár úr?! Ön elolvasta egyáltalán az interpellációmat? Meghallgatta, amiről itt az elmúlt 3 percben beszéltem? Az az új fejlemény, akkor elmondom önnek még egyszer, államtitkár úr, vagy akkor a munkatársait kellene lecserélni egyébként, hogy a Szegedi Ítélőtábla hozott egy jogerős döntést egy idejében, korán elindult perben, amelynek alapján egy károsult visszakaphatja ezt az összeget. A többiek azért nem fogják tudni visszakapni, mert jó eséllyel az állam akarja ezt a pénzt lenyúlni, államtitkár úr - önök.
Én azt kérdeztem öntől, hogy ezek a károsultak hozzájuthatnak-e a pénzükhöz, erre nem válaszolt, igaz-e, hogy az állam akarja ezt a pénzt lenyúlni, erre sem válaszolt, és arra sem, hogy ha az állam ezt a pénzt lenyúlja, akkor azok, akik kárt szenvedtek, bármilyen kártérítésben fognak-e részesülni.
Persze, hogy nem tudom elfogadni a válaszát, államtitkár úr. Szégyen és gyalázat az egész ügy! Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me