SZILÁGYI GYÖRGY

Full text search

SZILÁGYI GYÖRGY
SZILÁGYI GYÖRGY (Jobbik): Miniszter Úr! Köszönöm szépen a válaszát, de azért az sokat elmond, hogy öntől négy év után, négy év kétharmados kormányzás után most még mindig arról hallhatunk, hogy milyen terveket kívánnak megvalósítani ebben az országban. (Lázár János: 39 évesen még vannak terveim!) Én konkrét kérdést tettem fel önnek, ebben a konkrét kérdésben az is szerepelt, hogy a Magyary-programra elköltött európai uniós forrásokat vajon vissza kell-e fizetnünk azért, mert önök jelen pillanatban csökkenteni kívánják azt a tervet, ami volt. Tehát ez lenne az egyik legfontosabb kérdés.
A másik, azért azt ne felejtse el, miniszter úr, hogy a közigazgatás működése és a szolgáltatás színvonala országunk valamennyi polgárát érinti. Azt se felejtse el, hogy ha a rendszerben bárminemű változást megpróbálunk véghezvinni, a korábbi évek gyakorlati tapasztalatai alapján az a rendszer hosszabb-rövidebb ideig tartó lassulását, a szolgáltatási színvonal csökkenését eredményezi.
Tehát négy év után arról beszélni, hogy milyen terveket akarunk végrehajtani, vagy pedig már ott tartanánk, hogy mit tudunk levonni ezekből a dolgokból… - úgy érzem, hogy a válaszát nem tudom elfogadni, és még mindig nem kaptam arra sem választ, hogy vajon mennyi pénzt kell majd visszafizetnünk. Köszönöm. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me