PÓCS JÁNOS

Full text search

PÓCS JÁNOS
PÓCS JÁNOS (Fidesz): Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Ha Bangóné képviselő asszony úgy érezte, hogy annyira sértő volt rá nézve, hogy a mosószerek kirakatában képviselő vagy háztartásbeli akar lenni, akkor természetesen mint nőtől elnézést kérek.
Ezzel együtt úgy gondolom, tisztelt elnök úr, hogy méltatlan a Házra nézve, ha egy képviselő a mondanivalójának csak akkor tud elegendő hangsúlyt adni, hogy ha mosóporral, fogkrémmel, WC-papírral, étolajjal s a többivel rakja magát körbe. Azt is sajnálom egyébként, hogy az MSZP-frakció és a képviselő asszony nem Korózs képviselő úrral szemben tiltakozik, aki a nőket normálisokra és nem normálisokra osztotta meg. Azt meg különösen sajnálom, ha a parlamentben pont egy képviselőnő lázít a család és a házasság ellen.
Tisztelt Képviselőtársaim! A vitában egy gondolatig még visszatérnék az alapvitára. Azt mondták képviselőtársaim, hogy 700 forint fogja a családokat tönkretenni. Nem tudom, államtitkár úrnak hányszor kell még ma itt elmondania, hogy megértsék a képviselők, ahogy a devizahitelesek ügyében, ha valaki szabálytalanul járt el, akkor azok a szolgáltatók is úgy fognak járni. Nem a lakost illeti, hanem a szolgáltatót.
A 700 forinttal szemben pedig jó lenne, ha a képviselőtársak emlékeznének rá, hogy például az önkormányzati adósságátvállalás, a devizahitelesek megsegítése több ezer milliárd forint segítséget jelentett a lakosságnak. A rezsicsökkentés nem 700 forint volt, hanem családonként 150-170 ezer forint, és az emberek a kettő között látják a különbséget. Köszönöm, elnök úr. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me