Egyes közszolgáltatási tárgyú törvények módosításáról szóló törvényjavaslathoz benyújtott módosított összegző módosító javaslatró…

Full text search

Egyes közszolgáltatási tárgyú törvények módosításáról szóló törvényjavaslathoz benyújtott módosított összegző módosító javaslatról történő döntés
Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az egyes közszolgáltatási tárgyú törvények módosításáról szóló előterjesztéshez házszabálytól eltéréssel benyújtott módosított összegző módosító javaslatról történő döntés és a zárószavazás. Németh Szilárd István és Balla György fideszes képviselőtársaink önálló indítványa a T/466. számon a parlamenti informatikai hálózaton mindenki számára elérhető.
A Törvényalkotási bizottság ma délben tartott ülést, és módosított összegző módosító javaslatát T/466/21. számon, újabb összegző jelentését pedig T/466/22. számon terjesztette elő. Tájékoztatom önöket, hogy az elfogadott házszabálytól való eltérésnek megfelelően fenntartáskérésre és a módosított összegző módosító javaslatról történő külön szavazás kérésére nincs lehetőség.
Most a módosított összegző módosító javaslatról döntünk. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a Törvényalkotási bizottság T/466/21. számú módosított összegző módosító javaslatát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosított összegző módosító javaslatot 121 igen szavazattal, 29 nem ellenében, 20 tartózkodás mellett elfogadta.
Most a zárószavazás következik. Tájékoztatom önöket, hogy a Törvényalkotási bizottság elnöke a T/466/23. számon benyújtotta a módosított összegző módosító javaslatnak megfelelően elkészített módosított egységes javaslatát. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a módosított egységes javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosított egységes javaslatot 143 igen szavazattal, 23 nem ellenében, 4 tartózkodás mellett elfogadta.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me