ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! Most felkérem Móring József Attila jegyző urat, hogy aláírásra készítse elő az esküokmányokat, a megválasztott alkotmánybírókat pedig, hogy kézjegyükkel lássák azt el. (Dr. Czine Ágnes, dr. Sulyok Tamás, majd dr. Varga Zs. András aláírja az esküokmányt. - Az esküokmányt aláírató Móring József Attila gratulál, és átadja az esküokmányok egy-egy példányát. A megválasztott alkotmánybíróknak elsőként gratulál Orbán Viktor, dr. Semjén Zsolt, dr. Trócsányi László, Vona Gábor, Rogán Antal, Harrach Péter, dr. Schiffer András és Fodor Gábor.)
Tisztelt Országgyűlés! Az alkotmánybíróknak megválasztásukhoz az Országgyűlés és a magam nevében gratulálok, munkájuk ellátásához sok sikert kívánok.
(18.50)
Tisztelt Országgyűlés! Engedjék meg, hogy az Országgyűlés és a magam nevében Balogh Elemér, Kovács Péter és Bragyova András alkotmánybíró uraknak megköszönjem alkotmánybírói munkájukat. (Taps a kormánypárti padsorokban és az LMP soraiból. - Dr. Balogh Elemér, dr. Kovács Péter és dr. Bragyova András felállva köszöni meg a tapsot.)
Felkérem Szűcs Lajos jegyző urat, ismertesse a közzétételre kerülő országgyűlési határozati javaslatot - elnézést kérek, Gelencsér Attila képviselőtársamat, soros jegyzőt kérem meg arra, hogy ismertesse a határozati javaslatot. Parancsoljon!

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me