Döntés önálló indítványok tárgysorozatba vételéről

Full text search

Döntés önálló indítványok tárgysorozatba vételéről
Tisztelt Országgyűlés! Most előterjesztések tárgysorozatba vételéről döntünk. Emlékeztetem önöket, hogy tegnap a vitákat már lefolytatta az Országgyűlés.
Tisztelt Országgyűlés! A Jobbik képviselőcsoportjának kérelme alapján az országgyűlési képviselők, a kormány tagjai és az államtitkárok kötelező vagyongyarapodási vizsgálatát kezdeményező T/11. számú törvényjavaslat tárgysorozatba-vételéről határozunk. (A kormány több tagja távozik az ülésteremből. - Novák Előd közbeszól.) Kérdezem önöket, tárgysorozatba veszik-e Vona Gábor és Novák Előd képviselők T/11. számon előterjesztett törvényjavaslatát. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás. - Novák Előd közbeszól.)
Az Országgyűlés a törvényjavaslatot 41 igen szavazattal, 119 nem ellenében, 4 tartózkodás mellett nem vette tárgysorozatba.
Tisztelt Országgyűlés! Most az LMP képviselőcsoportjának kérelme alapján a Magyarország Alaptörvényének hatodik módosítását kezdeményező T/12. számú törvényjavaslat tárgysorozatba-vételéről döntünk. Kérdezem önöket, tárgysorozatba veszik-e Schiffer András és Mesterházy Attila képviselők T/12. számon előterjesztett törvényjavaslatát. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a törvényjavaslatot 48 igen szavazattal, 120 nem ellenében, tartózkodás nélkül nem vette tárgysorozatba.
Tisztelt Országgyűlés! Most az LMP képviselőcsoportjának kérelme alapján a mező- és erdőgazdasági földek forgalmáról szóló 2013. évi CXXII. törvény módosítását kezdeményező T/13. számú törvényjavaslat tárgysorozatba-vételéről határozunk. Kérdezem önöket, tárgysorozatba veszik-e Sallai Róbert Benedek, Szél Bernadett, Schiffer András képviselők T/13. számon előterjesztett törvényjavaslatát. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a törvényjavaslatot 48 igen szavazattal, 120 nem ellenében, tartózkodás nélkül nem vette tárgysorozatba.
Tisztelt Országgyűlés! Most az LMP képviselőcsoportjának kérelme alapján az egyes törvényeknek a devizahitel-csapda elkerüléséhez, valamint a devizahitel-csapdában lévők megsegítéséhez szükséges módosításáról szóló T/14. számú törvényjavaslat tárgysorozatba-vételéről döntünk. Kérdezem önöket, tárgysorozatba veszik-e Schmuck Erzsébet, Schiffer András, Szél Bernadett képviselők T/14. számon előterjesztett törvényjavaslatát. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a törvényjavaslatot 45 igen szavazattal, 121 nem ellenében, 3 tartózkodás mellett nem vette tárgysorozatba.
Tisztelt Országgyűlés! Most az LMP képviselőcsoportjának kérelme alapján az állambiztonsági múlt átláthatóvá tételét kezdeményező T/15. számú törvényjavaslat tárgysorozatba-vételéről határozunk.
Kérdezem önöket, tárgysorozatba veszik-e Schiffer András képviselő T/15. számon előterjesztett törvényjavaslatát.
Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a törvényjavaslatot 49 igen szavazattal, 115 nem ellenében, tartózkodás nélkül nem vette tárgysorozatba.
Tisztelt Országgyűlés! Határozathozatali eljárásunk végére értünk. Most 5 perc technikai szünetet rendelek el. Köszönöm együttműködésüket. (Rövid szünet.)
(12.10)
Tisztelt Országgyűlés! Folytatjuk munkánkat. Megkérem képviselőtársaimat, szíveskedjenek helyüket elfoglalni. (Zaj.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me