ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! A sürgős tárgyalás kezdeményezésével egyidejűleg az előterjesztők azt indítványozták, hogy a napirend az előterjesztés tárgyalásával úgy egészüljön ki, hogy az általános vitára a lezárásig a mai napon a határozathozatalokat követően kerüljön sor.
Felhívom figyelmüket, hogy a sürgős tárgyalás elrendeléséhez a jelen lévő képviselők kettőharmadának igen szavazata szükséges.
Kérdezem önöket, sürgős tárgyalásba veszik-e a T/146. számú előterjesztést az általános vita időpontjának meghatározásával együtt. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 130 igen szavazattal, 48 nem ellenében, tartózkodás nélkül az előterjesztést tárgyalásba vette.
Tisztelt Országgyűlés! Most a házbizottsági napirendi ajánlásról döntünk. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a napirendi ajánlást az előbbiekben elfogadott módosítással. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a napirendet elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! A képviselőcsoportok korábbi megállapodása alapján a kormány megalakulásáig interpellációk, azonnali kérdések és kérdések nem hangzanak el.
Most áttérünk az első napirendi pont tárgyalására.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me