ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Az Országgyűlés 2014. május 10-ei ülését megnyitom. Tájékoztatom önöket, hogy az ülés vezetésében Hegedűs Lorántné és Szűcs Lajos jegyzők lesznek segítségemre.
Tisztelt Országgyűlés! Engedjék meg, hogy tisztelettel köszöntsem mindannyiunk nevében Áder János köztársasági elnök urat (Taps.); Orbán Viktor miniszterelnök urat (Taps.); Schmitt Pál köztársasági elnök urat (Taps. - Schmitt Pál felállva köszöni meg a tapsot.); Paczolay Péter urat, az Alkotmánybíróság elnökét (Taps.); Darák Péter urat, a Kúria elnökét; Polt Péter urat, a legfőbb ügyészt (Taps.); az állami szervek közjogi tisztségviselőit; Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek urat, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnökét (Taps.); a külhoni magyar közösségek képviselőit, a diplomáciai testületek tagjait, az Európai Parlament magyar képviselőit, az országgyűlési képviselőket, a nemzetiségi szószólókat, valamennyi kedves vendégünket, a hazai és a külföldi sajtó képviselőit és mindenkit, aki figyelemmel kíséri munkánkat.
Tisztelt Ház! A frakciók megállapodása alapján a mai napon napirend előtti felszólalásokra, interpellációk, azonnali kérdések és kérdések elmondására nem kerül sor.
Tájékoztatom önöket, hogy az eskütörvénynek megfelelő esküokmányokat minden képviselő aláírta.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me