ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Mivel további felszólaló nem jelentkezett, az általános vitát lezárom. Ahogy azt a vita megkezdésekor az ülésvezető alelnöktársam jelezte, a sürgős tárgyalásra figyelemmel a módosító javaslatok benyújtási határideje most, 17 óra 53 perckor lejárt.
Megkérdezem, az előterjesztők részéről kíván-e valaki válaszolni az elhangzottakra. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok.
Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom önöket, hogy az előterjesztés részletes vitaszakasza megnyílt. A részletes vitát kijelölt bizottságként az igazságügyi bizottság folytatja le, kapcsolódó bizottságként egyetlen bizottság sem jelezte szándékát a részletes vita lefolytatására. Tájékoztatom önöket, hogy az igazságügyi bizottság a részletes vitát most a főemelet 61. számú termében folytatja le. Kérem a bizottság tagjait, biztosítsák a határozatképességet. A bizottsági részletes vitát követően az előterjesztés második olvasatára, amely magában foglalja a határozathozatalt is, várhatóan a következő ülésen kerül sor.
Tisztelt Országgyűlés! Mai napirendi pontunk tárgyalásának végére értünk. A mai napon napirend utáni felszólalásra senki nem jelentkezett.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me