PÓCS JÁNOS

Full text search

PÓCS JÁNOS
PÓCS JÁNOS (Fidesz): Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselőtársaim! Kérem, engedjék meg, hogy szóvá tegyem, úgy gondolom, hogy nem volt elegáns Harangozó Tamás képviselő úrnak az a megnyilvánulása, amit a felszólalásában tett. Nem volt elegáns, mert nemcsak a frakciót, nemcsak a kormánypártot sértette vele, hanem sértette vele az embereket is.
Tisztelt Harangozó Képviselő Úr! Ön kormányzati struktúráról, személyekről, létszámról és kormányzati munkáról beszélt. Igen, ezek a személyek és ez a kormányzati munka nyerte meg a választást. Az emberek úgy érzékelték, hogy ezeknek az embereknek, ennek a kormányzati munkának köszönhetően mindenki a bőrén, a zsebén tapasztalta, hogy Magyarország jobban teljesít. Efölött döntöttek az emberek.
És tisztelt képviselőtársam, azért sem volt méltó és nem volt elegáns az ön részéről ez a megjegyzés, mert önök voltak kormányon. Önöknél is volt kormányprogram, voltak létszámok, volt struktúra, voltak személyek. És tisztelt képviselő úr, az önök frakciójának egy része ennek a kormányzati munkának köszönhetően börtönben volt, börtönben van, meg lehet, hogy börtönben lesz.
Köszönöm, elnök úr. (Taps a kormánypártok soraiban. - Zaj az MSZP soraiban. - Dr. Harangozó Tamás: Ez aztán elegáns volt!)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me