DR. HILLER ISTVÁN

Full text search

DR. HILLER ISTVÁN
DR. HILLER ISTVÁN (MSZP): Tisztelt Államtitkár Úr! Így karácsony előtt érdemes először számba venni azt, amiben teljes mértékig egyetértünk. Egyetértünk abban, hogy mi önt nem hívjuk a Szocialista Pártba, ön meg nem jönne a Szocialista Pártba. Az egyetértés így nagyjából be is fejeződött. (Derültség az MSZP padsoraiban.)
Akkor most vegyük számba azt, ami a válaszának érdemi része volt! Először is azt kell mondjam, hogy önök megszegték a pedagógusoknak tett ígéretüket. Önök azt mondták, hogy értékállóvá, maradandóvá teszik a pedagógus-életpályamodellt. Aztán az első teljes naptári évben ezt az értékállóságot úgy vágják ki az ablakon, hogy csak úgy süvít. Elvették azt a lehetőséget, hogy a minimálbérre vonatkoztatva határozzák meg a pedagógus-életpályamodell további részleteit, és ez már néhány hét múlva, január 1-jén sem igaz, nemhogy hosszú távon.
Ezenkívül, tisztelt államtitkár úr, nincs bent az a 38 milliárd forint a költségvetésben. 10 milliárd forint van bent a költségvetésben; tudniillik nem bázisra, hanem csökkentve, a dologi kiadások terhére tervezték be.
Nem fogadom el a válaszát. Kellemes karácsonyt! (Taps és közbeszólások az MSZP padsoraiban, köztük: Szégyen!)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me