NOVÁK ELŐD

Full text search

NOVÁK ELŐD
NOVÁK ELŐD (Jobbik): Tisztelt Miniszter Úr! Sajnos, nem tudom elfogadni a válaszát, bár komoly előrelépés az, hogy lemond a tiszteletdíjról, de azt gondolom, hogy a feladatát sem tudja tisztességgel ellátni az, akinek elvileg tízórás munkaideje van, és emellett tölt be még komoly vezető pozíciókat.
Számunkra nemcsak az fáj, és nemcsak az volt a probléma a politikusi álláshalmozással, hogy több helyről vesznek föl főállású fizetést, hanem az is, hogy nem tudják tisztességgel ellátni a feladatukat. Ha ő ezt pénz nélkül is úgymond hajlandó, sőt úgy tűnik, hogy kifejezetten szeretné, azért az finoman szólva több mint gyanús, ha neki még pénz nélkül is megéri, hogy ezeket a feladatokat ellássa. Tehát ha egy olyan ember, aki - hadd éljek ezzel a feltételezéssel - a Bajnai-kormány szakállamtitkára volt, mindenáron pénz nélkül is végezné ezeket a köz érdekében, az nagyon szépen hangzik, de engedje meg, hogy ezt ne higgyem el és ne is fogadjam el.
Tehát ha tisztességgel el kívánja látni a feladatát, adjanak lehetőséget azoknak a rejtett erőforrásoknak is tekinthető gazdasági menekülteknek, akik külföldre kényszerülnek, mert itthon nem találnak tisztességes munkahelyet, és ezért kérem, hogy szüntessék meg a politikusi álláshalmozást, és tegyék nyilvánossá az ő vagyonnyilatkozatát is, mert nem elérhető. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me